Liga2.Prosport.ro o vede favorita la promovare pe Turris Oltul Turnu Magurele

Data 27 Aug. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

oltul turris turnu magureleProsport a analizat seriile din acest an si a ajuns la concluzia ca echipa noastra, Turris Oltul Turnu Magurele, este formatia care are cele mai mari sanse de promovare in Liga 2 din seria din seria din care face parte.

Chiar daca echipa pregatita de Eric Lincar face parte dintr o serie cu formatii de traditie precum FC U Craiova si Steagul Rosu Brasov, site -ul Liga2.ro, dedicat fotbalului mic, o vede ca principala favorita pe Turris Oltul Turnu Magurele.

liga 2 turris turnu magurele favorita

„Este un obiectiv pe care ni-l asumam cu totii. Sau daca am fii la Liga 2 poate am juca pentru mijlocul clasamentului. La Liga 2 sunt echipe de traditie, sunt televiziuni si imi doresc sa fim si noi acolo anul viitor.Lucrurile au fost interesante si frumoase de la inceput. Sunt multumit de conditiile existente pe parcursul celor cinci saptamani de pregatire. Am adus jucatori buni cu care ne dorim sa atacam primul loc, pentru ca este cea mai echilibrata serie din Liga 3. Am avut doua jocuri, am apreciat publicul numeros si sper sa fie alaturi de noi in continuare. Imi place foarte mult aici, orice antrenor care vrea sa faca performanta are infrastructura necesara aici. Orasul este frumos, micut asa cum imi place mie”, ne-a spus Erik Lincar, tehnicianul echipei.

Formatia noastra a castigat primul meci din turul de campionat cu un scor de 7-0 in fata celor de la Viitorul Domnesti. Urmatorul meci este cu sambata de la ora 18:00 cu Flacara Moreni din deplasare.

Lot Turris Oltul Turnu Magurele: Lupescu, Poiana, Dumitrescu – Bajenaru, Matei, Fotescu, Savin, Pencea, Marioara, Mihnea, Juganaru, Mitrea, Pahontu, Balgiu, Suciu, Pantelimon, Moldovan, Mario Mihai, Salcianu, Dragu, Constantinescu

 

1 Comentariu

Comentariu