UPDATE\ Liviu Bajenaru a semnat cu CSA Steaua

Data 16 iul.. 2019, categoria Fotbal Liga IV

Fostul jucator al echipi Turris Turnu Magurele a semnat cu CSA Steaua si va juca in Liga 4 Bucuresteana, alaturi de acesta este asteptat si experimentatul atacant Cristian Danalache ultima oara la FC Snagov in Liga 2.

Dupa despartirea de Turris, Liviu Bajenaru este ca si acontat de CSA Steaua.

 

Liviu Băjenaru, mijlocaş, 36 de ani, legitimat ultima dată la Turris Turnu Măgurele. A mai jucat la: Petrolul, Conpet, Astra, Progresul, Gloria Bistriţa, FCSB, Oţelul, Concordia, Gaz Metan şi Juventus (redenumită între timp Daco-Getica).

Daniel Opriţa, antrenor la Steaua!

Steaua a ratat şansa de a participa la barajul pentru promovarea în Liga 3, după ce a fost învinsă de Carmen Bucureşti (scor 1-0), în ultima etapă din play-off-ul ligii a patra din Bucureşti, cedând prima poziţie în clasament după ce a deţinut-o aproape tot sezonul. Steaua va evolua pentru al treilea sezon consecutiv în Liga 4, lucru care i-a deranjat teribil pe suporteri. La 24 de ore de la eşecul cu Carmen, Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan şi-au depus demisiile. Anterior, Steaua a ratat promovarea în faţa Rapidului, care acum a ajuns în Liga 2.

În cariera sa de antrenor, Daniel Opriţa le-a pregătit pe Metalul Reşiţa, Juventus Bucureşti (acum redenumită Daco-Getica), CSM Şcolar Reşiţa, FC Voluntari şi CS Mioveni. Cea mai importantă realizare a avut-o pe banca tehnică a echipei Juventus, pe care a promovat-o în Liga 2 şi mai apoi în Liga 1. Ultimele trei mandate s-au încheiat fără a-şi îndeplini obiectivul. Cu Reşiţa n-a obţinut promovarea în Liga 2, la Voluntari a stat o lună, iar la Mioveni a rămas aproximativ cinci luni şi şi-a reziliat contractul.

Liviu Băjenaru, Robert Elek şi Cristian Dănălache sunt cei trei fotbalişti pe care Opriţa îi doreşte în compartimentul ofensiv, iar, în acest moment, au loc discuţii pentru finalizarea transferurilor.

 

 

Sursa: liga2.prosport.ro

2 comentarii pentru acest articol

  • teresport

    bajenaru a jucat si la dunarea zimnicea in liga a 3 a cu ionut stancu care a fost la rapid.. cu apostol… etc… acum 15 ani … 😀

  • teresport

    cand era antrenor nicu lixandru care a fost la jiul petrosani in liga 1 :d

Comentariu