Liviu Candidatu, antrenor Atletico Alexandria: „Mergem la turneul final de promovare in Liga Nationala sa ne facem datoria”

Data 15 mai. 2018, categoria Handbal

liviu candidatuAtletico Alexandria a avut un parcurs excelent in acest sezon in Divizia A, seria A, a ligii secunde nationale de handbal masculin. Cu o etapa inainte de finalul returului, formatia noastra se afla pe locul 3, adica un loc care o ajuta pe echipa din Alexandria sa participe la turneul final de promovare in Liga Nationala de handbal. Antrenorul formatiei, Liviu Candidatu, a comentat evolutia jucatorilor sai de pana acum si a vorbit despre sansele de promovare a formatiei lui:

„Deocamdata suntem pe loc de baraj. Avem dreptul ca in perioada 31 mai-3 iunie saparticipam la turneul de baraj de la Calarasi. Vom mai juca impotriva unei echipe din seria B, Clujul sau Targu Jiu, si alta nationala. Este o performanta ce am realizat pana acum, este prima data cand in acest sistem avem o echipa care sa participe la acest turneu. In plus am avut performante frumoase si cu echipele de juniori si mini handbal, adica echipele CSS, care s-au calificat la turnee finale. Mergem sa ne facem datoria la turneul final. Daca obtinem loc de promovare, autoritatile locale vor decide. In Liga Nationala lucrurile sunt foarte diferite de liga secunda. Ne trebuie un buget pe un an competitional de minim 25 miliarde”, ne-a spus Liviu Candidatu.

1 Comentariu

  • Suporter Alexandria

    Sunt sg ca in cazul in care vom promova municipalitatea nu va sustine echipa cu atatia bani…la fel procedeaza si cu echipa de baschet,la limita supravietuirii…

2 Trackbacks / Pingbacks for this entry

Comentariu