Madalin Ionita, conducator Vointa Turnu Magurele: „Tarifele pentru inchirierea stadionului din Turnu Magurele sunt foarte mari si e posibil sa jucam la Saelele meciurile din noul campionat”

Data 08 iul.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

stadion turnu magurele 4Preturile pentru inchirierea stadionului din Turnu Magurele stabilite de Consiliul Local i-a determinat pe conducatorii de la Vointa Turnu Magurele sa aiba o reactie in legatura cu acest subiect sensibil pentru fanii fotbalului turnean:

„Vrem sa omologam stadionul din Turnu Magurele insa tarifele sunt foarte mari si e posibil sa jucam la Saelele. E echipa orasului si nu sunt normale aceste tarife. Inteleg ca nici Primaria nu poate da degeaba stadionul dar daca asa s-a hotarat in Consiliul Local vedem daca ne putem permite. Dar am facut demersuri pentru omologare ca e de datoria noastra dar avem si varianta Saelele. Daca echipa reprezinta orasul ar trebui sa se gandeasca si ei ca echipa reprezinta acest oras. Nu ar trebui sa conteze culoarea politica. Noi vrem sa tragem la promovare si sa platim chirie la stadion? Nu ne-am hotarat inca ce vom face. Avem un buget pentru promovare, poate mai mic decat decat Alexandria, si vedem daca ne incadram. Am facut la Saelele stadion de Liga 3. Nu stim ce o sa faca consilierii cu stadionul daca nu jucam la Turnu. Noi nu ne permitem sa platim. O sa ne numim Rosiori. Daca sunt reale preturile, 800 lei ora numai suprafata e foarte scump”, ne-a spus Madalin Ionita, conducatorul Vointei Turnu Magurele.

Comentariu