Madalin Ionita, presedintele lui Turris Oltul Turnu Magurele, spune ca echipa sa isi doreste numai victoria sambata cu Craiova si dezvaluie o serie de proiecte interesante pentru suporteri de la clubul pe care il conduce

Data 17 sept.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

vointa saelele nouaPresedintele lui Turris Oltul Turnu Magurele, Madalin Ionita, a facut cateva precizari pentru Teresport legate de meciul cu Craiova de sambata dar ne-a dezavaluit o serie de proiecte foarte interesante din cadrul clubului teleormanean:

„Nu ne intereseaza ce a fost la Brasov. Lucram toata saptamana pentru ce va fi sambata. Ne asteapta si tragerea la sorti din Cupa Romaniei. Nu stiu ca o echipa din Turnu Magurele sa fi ajuns in 16-zecimi cu sanse de a merge in optimi. Respectam Cupa si sper sa ajungem cat mai sus. Am jucat din trei in trei zile si ne este foarte greu dar jucatorii s-au recuperat foarte bine, s-au odihnit si au mancat foarte bine”, ne-a spus Madalin Ionita.

SE VOR FACE ABONAMENTE LA MECIURILE LUI TURRIS, TOMBOLE LA BILETE SI S-AU FACUT TICHETE GRATUITE PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP

Oficialul turnean ne-a mai dezvaluit o serie de lucruri care au legatura cu partea administrativa a clubului: „Le multumim suporterilor pentru venirea la stadion pentru ca este un mare ajutor.  Daca Primaria va scoate taxa pentru eveniment, foarte multe meciuri vor fi libere. Gandim pe viitor o tombola cu seriile biletelor. Vrem sa ne ridicam la nivelul altor echipe de Liga 1 din punct de vedere al spectatorilor pentru ca este singurul loc din Turnu unde vin oamenii la spectacol. O sa dam drumul si la abonamente. O sa luam aparatul de abonamente dupa meciul de Cupa cu o echipa din Liga 1. In zona centrala a stadionului va fi un pret iar in zonele laterale alt pret. In sectorul D1 o sa le dam jucatorilor bilete iar in sectorul D2 va fi pentru sponsori. In O1 e galeria iar in O2 este zona Family iar O3 este la vanzare. De asemenea vor fi bilete gratuite pentru persoanele cu handicap”, a mai adaugat Madalin Ionita.

SE INCEARCA CONVINGEREA OAMENILOR DE AFACERI DIN TURNU MAGURELE SA INVESTEASCA CAT VOR IN ECHIPA

„As vrea sa strang oamenii de afaceri din Turnu si daca investesc un leu e bine primit. Ai nevoie la echipa de infrastructura mare, materiale de antrenament, orice chestie costa. La noi sunt doua echipamente de antrenament, doua de deplasare si de acasa, avem sala de forta. Vrem sa discutam si cu conducerea administrativa a orasului pentru ca noi reprezentam orasul la nivel national. Vrem ca Primaria si Consiliul Local sa nu ne mai ia bani. Daca ei ne iau bani, atunci si noi luam bani suporterilor”, a concluzionat oficialul turnean.

8 comentarii pentru acest articol

 • Cristian

  Felicitari! Conducere de nota 10. Conditii de asemenea. Ar trebui ca si noi suporterii sa fim de 10!! Am vazut la Moreni si Brasov suporterii gazdelor cum si-au incurajat echipa.Sambata sper sa fim de 10! Forzza Turris!

 • Anonimus

  Rapid – Turris in Cupa Romaniei !

 • Fan

  Avem sansa buna sa ajungem in optimi, rapid nu e o super forta, hai baieti, mult succes

 • Demostene

  Turris Oltul este noul Scornicesti. Traiasca in veci Partidul!
  Copiii care joaca acolo nu au nicio vina, nici Linkar. Dar soferii si fiii de baroni ex-locali, actualmente nationali, cu ei e alta poveste.
  Faina si ulei si echipa de Liga 3!

 • Dfndtntn

  Băi fratilor! Am spus si o mai spun, CE DRACU ARE POLITICA CU FOTBALUL? Voi chiar nu pricepeti ca aici se vorbeste despre fotbal? Bă da batuti in cap mai sunteti..

 • Pamfil

  Dacă politica nu avea legătură cu fotbalul, Turnu Măgurele nu avea echipă de Liga 3.

 • Dfndtntn

  Sa mori tu pamfile!? O ai cu fotbalul cum o are mamarea. Tine si tu minte! Turnu a avut echipa in liga 2, candva.

 • Pamfil

  Stiu foarte bine povestea Chimiei. Dar ai uitat de modul in care a murit urat de tot Dunarea Turris in Liga a 4-a acum cativa ani?

Comentariu