Madalin Piperea, antrenorul echipei de baschet feminin CSM Alexandria dupa calificarea in turul 2 al Cupei Romaniei: „Anul acesta avem un singur obiectiv: sa progresam si chiar daca suntem mai mici la categoria U18, incercam sa ajungem cat mai sus in campionat”

Data 04 oct.. 2018, categoria Baschet

csm alexandria baschet fete oficialCSM Alexandria, echipa care s-a infiintat in aceasta vara, are in lot jucatoare sub 17 ani, majoritatea campioane in campionatul U16. Singura jucatoare din garda veche este Mihaela Mihai. Formatia noastra a trecut in doua manse de Agronomia Bucuresti in primul tur al Cupei Romaniei. In retur, scorul a fost 113-110 pentru CSM la total de Agronomia Bucuresti.

Antrenorul Madalin Piperea a declarat despre echipa pe care o conduce: „Au fost doua meciuri foarte bune pentru aceste copile, care au 16 si una dintre ele 15 pe care o cheama Cucu Paloma. Ma bucura faptul ca aplica ceea ce facem la antrenamente, iar in teren nu au avut frica sa joace cu o echipa de senioare. Stiu ca este foarte greu in urmatoarea etapa, dar este foarte bine ca la Alexandria va veni o echipa foarta buna si vor avea parte de baschet de calitate. Anul acesta avem un singur obiectiv: sa progresam si chiar daca suntem mai mici la categoria U18, incercam sa ajungem cat mai sus in campionat”, a spus tehnicianul Piperea.

Partidele din turul 2 ale Cupei Romaniei se vor juca pe 27 februarie si 6 martie. CSM debuteaza in Liga Nationala la finalul saptamanii viitoare.

2 comentarii pentru acest articol

 • florin

  In returul de la Bucuresti, Paloma a fost MVP-ul meciului. Felicitari ei, dar si intregii echipe pentru modul in care s-au prezentat, cum au luptat pentru fiecare minge, pentru fiecare punct.
  Sigur, in campionat va fi mult mai greu, dar experienta se va castiga joc dupa joc si, dupa cum s-au prezentat fetele in acest prolog,vor fi cu siguranta inafara oricarui pericol de subsol de clasament.
  Succes in meciurile de LN!

 • lpe88

  Your entire ad is tailored to the a key factor. Through reading and writing I process the knowing.

  It doesn’t take much to develop mother grateful. This is the energy the theatre holds. https://Kasino.games/downloads/311-download-lpe88

Comentariu