Marian Botea, antrenor Unirea Branceni: Multumesc jucatorilor pentru efortul depus pe parcursul campionatului

Data 12 iun.. 2019, categoria Fotbal Liga IV

Astazi am luat legatura si cu  antrenorul echipei campioane din Teleorman, Marian Botea care asteapta foarte increzator meciul de baraj si spera ca baietii lui sa faca un meci bun. O echipa  facuta pe fuga careia nimeni nu ii dadea nici o sansa pentru a castiga campionatul si merita toate aprecierile noastre, ale iubitorilor de fotbal.

Marian Botea, antrenor Unirea Branceni: Multumesc tuturor jucatorilor pentru efortul depus pe parcursul campionatului, au dat dovada de caracter, acum urmeaza jocurile de baraj in care obiectivul este promovarea. Am urmarit echipa din Cetate la meciul din penultima etapa din deplasarea de la Dabuleni, o echipa bine articulata cu jucatori tehnici pe care trebuie sa ii anihilam si sa ne impunem jocul. Am incredere in jucatorii mei si vom face tot ce ne sta in putinta sa castigam, meciurile de baraj sunt cu totul speciale. Asteptam cat mai multi spectatori care sa fie alaturi de noi si sa ne incurajeze.

Sa le tinem pumnii baietilor si sa speram ca vom promova in Liga 3!

3 comentarii pentru acest articol

 • Ptr Branceni

  Da voi Cum ați ajuns mă în liga 4 anul ăsta? ??
  Nu mi se pare normal ca ați început direct din liga 4

 • Radu

  Mult succes Marian Botea, ai dat dovadă că esti cel mai bun antrenor din județ.
  Si daca nu promovați locul tau nu este in liga 4.

 • PENTRU UNIREA BRÂNCENI

  DĂI ÎN P……ULA NOASTRĂ CĂ TOT LA LIGA A 4 A RĂMÂN SAU SCRIE PE EI FALIMENT ȘI SE VOR DESFINȚA DIRECT RĂMÂN LA LIGA A 6 A CU A DOUA ECHIPĂ DE FOTBAL NU VOR PROMOVA LA LIGA A 3 A

Comentariu