Marisu Baciu a debutat cu stangul la Turris Turnu Magurele

Data 05 nov.. 2019, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

Turris Oltul Turnu Măgurele a pierdut cu 1-0 meciul de la Miercurea Ciuc, desfăşurat vineri seară, cu FK Csikszereda, în deschiderea etapei a 15-a a Ligii 2. A fost, totodată, meciul de debut al lui Marius Baciu ca antrenor la echipa din judeţul Teleorman, care, până acum, în acest debut de sezon, i-a mai avut pe banca tehnică pe Erik Lincar şi Florin Bratu. Fostul lider al Ligii 2, pentru opt etape, rămâne pentru moment pe locul 3.

Meciul de la Miercurea Ciuc, desfăşurat în a doua repriză la 0°C, a fost unul modest, cu extrem de puţine ocazii la cele două porţi. Csikszereda a controlat mai mult partida în prima parte, iar în a doua a dat lovitura prin Szilard Kalman, în minutul 59, cu un şut din afara careului. A fost suficient pentru trupa lui Valentin Suciu să apere apoi acest avantaj minim, pe care l-a menţinut până la final fără mari probleme, deoarece Turris-Oltul parcă a fost îngheţată şi nu a avut reacţie, în ciuda faptului că era mai odihnită, fiindcă în runda trecută nu a jucat.

Marius Baciu: ”Nu am reuşit să avem atitudinea corespunzătoare”

După meci, Marius Baciu, aflat la debut cu stângul ca antrenor la Turris Oltul, a spus că echipa sa a primit prea uşor golul şi că apoi s-a speriat degeaba de adversar. Baciu a remarcat că jucătorii săi n-au avut atitudinea corespunzătoare pentru a obţine ceea ce îşi propuseseră înaintea meciului.

”A fost un joc echilibrat, până am greşit noi. Prea uşor am luat golul, pe o desconcentrare totală acolo. După aceea, cred că ne-am precipitat un pic prea mult, ne-am speriat. Dar, în schimb, am întâlnit o echipă foarte motivată, mi-am plăcut foarte mult şi chiar îi felicit pe calea asta. Eu mi-am avertizat jucătorii, pentru că am mai avut un meci cu Ciucul (n.r. – când era antrenor la Daco-Getica, în etapa a 12-a, pierdut cu 0-1). Au profitat de eroare noastră şi au marcat un gol, după care noi nu am reuşit să fim limpezi, să avem atitudinea corespunzătoare la un joc de fotbal, nu la ceea ce ne-am dorit şi ne-am propus astăzi.

Frigul nu ne-a surprins, pentru că şi adversarul a jucat tot pe frig. Nu cred că asta a fost cauza. Terenul a fost bun. Puţin moale, dar ok. Şi a fost o atmosferă frumoasă şi nişte condiţii foarte frumoase aici”, a spus Marius Baciu la conferinţa de presă.

Sursa: liga2.prosport.ro

1 Comentariu

Comentariu