Marius Geantă, portar Andrias Andrăşeşti: “Nu se ştie dacă se vrea promovarea la noi. Depinde de alegerile de la primărie!”

Data 03 iun.. 2016, categoria Fotbal Liga IV

Andrias Andrăşeşti pozaAşa cum Teresport vă informa în exclusivitate în urmă cu câteva zile, FCM Alexandria va juca cu câştigătoarea campionatului din Ialomiţa, Andrias Andrăşeşti. Pentru ca cititorii site-ului să îşi formeze o cât mai bună imagine faţă de echipa din Ialomiţa am culesc mai multe declaraţii de la această formaţie precum şi de la oamenii din sport din Teleorman.

“E un meci de baraj între două echipe. Primul meci îl jucăm în deplasare şi acest lucru reprezintă un avantaj pentru noi. Am avut vreo douăzeci de meciuri numai cu victorii în campionat. Am preluat echipa de doi ani. Anul trecut am terminat pe locul şapte iar turul din acest campionat l-am terminat pe trei. În retur am avut treisprezece meciuri cu tot atâtea victorii. Am făcut cantonament la Buşteni pentru a pregăti returul. Facem două antrenamente pe săptămână. Nu se pot face mai multe pentru că jucătorii sunt majoritatea în Bucureşti. Avem nocturnă la stadion”, ne-a declarat Robert Tereacă persoana care ocupă trei funcţii la club: antrenor, preşedinte şi finanţator împreună cu primăria.

“Nu ne doream să jucăm cu Alexandria. Ştim că ei îşi doresc promovarea în Liga 3 şi că au un buget imens faţă de noi. Alexandria porneşte ca favorită şi este peste noi la toate capitolele. În retur s-a schimbat echipa la noi. Au venit cinci-şase băieţi şi am avut numai victorii pe linie. Suntem omogeni. Nu se ştie dacă se vrea promovarea la noi. .  Depinde de alegerile de la primărie. Trebuie să avem un CIF de identificare sportivă pentru Liga 3 pe care nu îl deţinem încă. La noi nu sunt tribune şi va sta lumea lângă gard”, ne-a declarat Marius Geantă, portar la Andrias Andrăşeşti.

“Este o echipă accesibilă. Provine dintr-un campionat mai slab ca al nostrum. Alexandria are echipă bună şi sper să promoveze. Le urez baftă şi sper să ne vedem la anul toate trei în Liga 3”, ne-a spus Gabi Vlădulescu, preşedinte Sporting Roşiori

“Noi trebuie să jucăm şi să promovăm. Trebuie să vedem şi echipa lor. Va fi dificil ca orice meci de baraj. Avem o echipă de tineri. Depinde numai de noi”, ne-a declarat Bogdan Ciobanu, preşedintele lui FCM Alexandria

Sectiunea de comentarii este inchisa.