Marius Stoica, antrenor FCM Alexandria: „La noi grupul este o forță și vrem să ne pregătim din toate punctele de vedere”

Data 13 feb.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

marius stoica mioveniMarius Stoica, noul antrenor al lui FCM Alexandria, este mulțumit de nivelul de pregătire la care au ajuns jucătorii săi după meciurile amicale disputate până acum și mai ales după perioada de pregătire de la Curtea de Argeș unde a putut să îi cunoască cât mai bine pe fotbaliști în cele zece zile petrecute acolo. Fostul colaborator al lui Florin Marin, Ion Moldovan sau Sorin Cârțu  ne-a mai spus că vrea ca jucătorii săi să joace mai multe sisteme de joc și să practice un fotbal ofensiv care să surprindă adversarul și să aducă lumea la stadion

-Cum a decurs perioada de pregătire?

Condițiile de la Curtea de Argeș au fost foarte bune. A fost o perioadă destul de grea. Ne-a interesat să ne pregătim cât mai bine pentru retur. La noi grupul este o forță și vrem să ne pregătim din toate punctele de vedere.

-Pe ce ați insistat la antrenamente?

Pe partea fizică în antrenamentele de dimineață pentru că aveam nevoie și pe partea tactică în antrenamentele de după-amiază. Am vrut să aflăm capacitatea fizică a fiecărui jucător. Fotbaliștii au corespuns exemplar.

-Sunteți mulțumit de rezultatele din meciurile amicale?

Nu ne-au interesat rezultatele. Am vrut să văd cum se descurcă în noul sistem de joc.

-Ați schimbat așezarea în teren a jucătorilor?

Nu avem neapărat un singur sistem. Grupul nostru poate juca mai multe formule de joc. Vrem să ne surprindem adversarul pentru a practica un fotbal ofensiv. Presiunea va fi pe Petrolul. Noi nu avem ce pierde. Vrem să câștigăm numai pe teren prin forța grupului. Vrem să facem performanță pentru suporteri și să îi aducem în număr cât mai mare la stadion.  Apoi ne dorim să fim cât mai omogeni. Am căutat adversari mai buni decât nivelul Ligii 3 și vom mai avea două jocuri cu Metaloglobus și cu Mioveni.  Ne dorim să ne punem la punct înainte de campionat. Vrem să ne ridicăm la nivelul lui Petrolul care este o forță și ne dorim să decidem meciul direct pe teren.

fcm alexandria cantonament 1fcm alexandria cantonament 2

Comentariu