Meci greu pentru CSM Alexandria maine pe teren propriu. Intalneste pe ocupanta locului 3 in campionat, este vorba de Unirea Bascov

Data 08 nov.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

CSM Alexandria joaca maine in campionatul Ligii 3, seria 3, pe teren propriu contra Unirii Bascov in etapa cu numarul 12 de la ora 14:00.

Dupa victoria din etapa trecuta de la Astra 2 cu scorul de 2-1 pentru echipa noastra, jucatorii pregatiti de cuplul Sorin Albeanu si Cristi Pirjolea au un moral foarte bun si isi doresc sa realizeze si in aceasta etapa inca o victorie care sa ii ajute sa urce in clasament.

Starea de buna dispozitie si optimism a revenit printre jucatorii nostrii odata cu schimbarea bancii tehnice dar si cu rezultatul bun cu Astra 2.

In plus, dupa ce in acest tur de campionat au fost probleme medicale la echipa, de data aceasta, pentru acest meci nu sunt accidentari.

Celelalte doua echipe din Teleorman vor juca sambata, este vorba de Turris Oltul Turnu Magurele care intalneste acasa pe ACSO Filiasi iar Sporting Rosiori merge la Craiova unde va intalni echipa lui Adrian Mititelu. Despre aceste doua jocuri vom face o analiza detaliata in editia de maine.

Comentariu