Meciuri amicale importante pentru Viitorul Butesti! Vor sa joace in aceasta iarna cu CSA Steaua, FC Voluntari 2 sau Carmen Bucuresti

Data 08 ian.. 2018, categoria Fotbal Liga IV

viitorul butesti baraj 4Oficialii de la Viitorul Butesti au planuri mari in aceasta iarna si vor sa organizeze meciuri de pregatire foarte bune pentru ca aceasta formatie sa se prezinte cat mai bine la inceputul campionatului pentru a urca in clasament mai ales ca dupa jocurile din tur se afla pe locul 15 in Liga 4:

„In sambetele sau duminicile din februarie(dupa caz) urmeaza meciuri amicale tari pentru noi! Va spun doar ca suntem in discutii cu CSA Steaua, Metaloglobus Bucuresti 2, Concordia Chiajna 2, Viitorul Domnesti, FC Voluntari 2, FCM Alexandria 2, CS Progresul sau Carmen Bucuresti.
Cu siguranta vor exista 4 meciuri amicale cu 4 dintre aceste echipe enumerate mai sus, toate in luna februarie pentru ca vom incepe campionatul in prima sambata din martie. Indiferent de vreme! Vom juca pe terenuri sintetice, daca este cazul”, ne-a spus Valentin Popescu, jucator la Viitorul Butesti.

2 comentarii pentru acest articol

Comentariu