Meciuri tari pentru formațiile din Teleorman mâine și sâmbătă în campionat

Data 12 Oct. 2017, categoria Fotbal Ligi superioare

saelele-stehaia29Echipele din Teleorman sunt în acest weekend în fața unor jocuri cu o miză deosebită în ce privește configurația clasamentului în etapa cu numărul 8 a seriei 3 din Liga 3.

FCM Alexandria joacă mâine la Petrolul Ploiești într-un meci care contează pentru primul loc. Formația noastră este lider cu 21 de puncte iar Petrolul Ploiești are 18 puncte și un meci mai puțin. Meciul va fi transmis în direct de Digisport de la 18:15. La meci vor fi prezenți și 100 de fani alexăndreni care vor merge cu două autocare la meci. Din păcate pentru Romică Ciobanu, antrenorul echipei noastre, va lipsi Marius Mitran care are două galbene luate la meciul cu Chiajna din etapa trecută de acasă.

–––––––––––––––––––––––––––

În celălalt meci, Voința Turnu Măgurele se va deplasa la Concordia Chiajna. Formația noastră este pe locul 3 în clasament cu 19 puncte, iar Concordia pe 6 cu 7 puncte. Jucătorii pregătiți de Marius Baciu s-au pregătit foarte bine în această săptămână și așteptăm cu toții cu mult optimism meciul de mâine care va începe la ora 15:00. Lotul echipei noastre a plecat încă de azi la Chiajna acolo unde au dorit să facă măcar un antrenament pentru a se obișnui cu terenul artificial de la Concordia. Din punct de vedere al lotului, din păcate antrenorul Baciu nu se va baza pe aportul lui Alexandru Sălcianu care are o contractură și Cristian Onțel și el cu probleme medicale.

–––––––––––––––––––––––––––

Ultimul meci din acest weekend în care este implicată o echipă teleormăneană este cel dintre Sporting Roșiori și Popești Leordeni de sâmbătă de la ora 15:00. Formația lui Cristi Negru, locul 5 cu 10 puncte, speră să continue seria de rezultate bune cu o nouă victorie în fața unei formații care este pe locul 8 cu 6 puncte. Din păcate, va lipsi Dănuț Ivănică care s-a accidentat în a doua repriză cu Astra 2 și are tendonul rupt din cauza căruia doctorul i-a recomandat repaus o lună.

2 comentarii pentru acest articol

  • Je

    Ba jegos esti ba
    Da unde esti ba de te bucuri asa tare
    Nu e ok un stadion nou in Alexandria ?

  • Ciuma.rosie

    Big daddy a suferit aseara prima infringere, haisam saideh sevil a parasit corabia, deci stadionul ala de 15 mil de coco e ” la revedere” , plus ca zilele lui big daddy sunt numarate, deci si echipa se indreapta catre …faliment .

Comentariu