Medalie de argint pentru Sorin Burtan la Campionatul Mondial de karate SKDUN

Data 12 oct.. 2011, categoria Arte martiale

Campionatul mondial de karate SKDUN a avut loc pe 8 si 9 octombrie in localitatea Halle din Germania.

Competiţia a fost organizată in conditii excelente de catre Federatia Germana de Karate SKDUN, un rol important in intreaga desfasurare revenind, totodata, si intregii echipe de organizatori romani, coordonata de catre presedintele Federatiei Mondiale de Karate SKDUN, Aurel Patru.

Clubul Kanazawa a participat cu doi competitori si anume Ganea Ionel, la proba Kata individual veterani si Burtan Sorin Alexandru, care a evoluat in probele de Kata si Kumite individual juniori.

Cu o experienta competitionala deosebita, Burtan Sorin s-a calificat in finala, pe care a disputat-o cu sportivul roman Ursu Paul de la Stiinta Bacau. Finala a fost spectaculoasa, intens disputata, Sorin pierzind in fata bunului sau coleg si prieten din Bacau, plasindu-se astfel pe locul doi in proba Kumite juniori -62 kg.

Acest nou succes vine sa se adauge palmaresului de exceptie pe are il are in acest an Burtan Sorin Alexandru. Noua medalie de argint vine sa se adauge celor doua medalii de aur cistigate la Campionatul de Karate SKDUN din Ungaria din primavara acestui an.

Deplasarea la competitie a fost posibila datorita finantarii primite din partea Primariei Alexandria.

Comentariu