Medalii pentru karatistii din Rosiori la Campionatul Mondial de Kempo Uwskf

Data 03 dec.. 2018, categoria Sport national

Nouă sportivi roșioreni din totalul celor 10 care au făcut parte din delegația României la Campionatul Mondial de Kempo Uwskf, au urcat pe podium. Competiția s-a defășurat în capitala Ungariei, Budapesta.

În urma acestor rezultate, Clubul Sportiv Atac din Roșiorii de Vede are cu ce se mândri: șapte din cei nouă karatiști au câștigat titlul de campion mondial. Astfel, au obținut medalii de aur: Alexandru Beca la Kata, Beatrice Mandache-Kata, Ana Mavru- Semikempo, Alexandru Olteanu- Semicontact, Ștefan Ciobanu- Full Kempo, Andrei Coman- Kata și Auraș Sali- Full Kempo. Tot la această competiție argintul a fost obținut de Alexandra Argeșanu la Knockdown, iar bronzul de Sorin Constantin la Full Kempo.

“Deși credeam că am atins vârful anul trecut, când am obținut argint și bronz la mondiale, anul acesta a fost o reconfirmare a valorii sportivilor și implicit a clubului”, a declarat antrenorul sportivilor de la Atac, Valentin Lupu pentru cronicadeteleorman.ro.

Și în luna octombrie, atunci când au participat la Campionatul European, sportivii roșioreni au obținut medalii.

Anul trecut, în urma clasamentului realizat de către Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Clubul Sportiv Atac a fost clasat pe primul loc la nivel de județ, având cele mai multe puncte.

Comentariu