Motivele pentru care AJF nu-l mai vrea referent zonal pe Ionut Babadac

Data 07 mai. 2018, categoria fotbal1

ionut babadac si dan alexaDupa dreptul la replica de ieri al lui Ionut Babadac, Teresport a aflat azi si motivele pentru care AJF Teleorman a solicitat revocarea acestuia din functia de referent zonal.

Iata ce a cuprins scrisoarea catre FRF:

– Ionu Babadac ar fi fost numit de Ion Geolgau la solicitarea lui Cighir Catalin, sef la copii si juniori in cadrul FRF, fara ca AJF sa fie consultata si instiintata.

– La doua luni de la numirea acestuia, FRF ar fi facut totusi o testare formala in Teleorman, desi Babadac era deja numit.

– Special pentru judetul nostru, FRF ar fi solicitat ca referentul zonal sa fie obligatoriu absolvent de ANEFS, desi in alte judete sunt antrenori fara studii superioare si doar cu licenta C.

– Ionut Babadac nu ar fi fost prezent decat la 4 din cele 10 meciuri ale selectionatei judetene U14. In lipsa acestuia, AJF l-a trimis pe Mircea Cristescu, antrenor platit de forul judetean din banii pentru competitie.

– In acest timp, Ionut Babadac ar fi intrat in conflict cu majoritatea antrenorilor de la copii si juniori din judet.

Pentru aceste motive, Ajf Teleorman a solicitat FRF sa-l revoce din functie, altfel judetul nostru ameninta nu va mai participa la aceasta competitie.

1 Trackback or Pingback for this entry