Mugur Cornateanu, antrenor Vointa Turnu Magurele: ˝Trebuie sa ne spalam rusinea si sa jucam urmatorul meci la adevarata valoare. In vara trebuie sa tragem linia si la anul sa ne batem la promovare.˝

Data 11 mart.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

mugur cornateanu si adrian seninVointa Turnu Magurele a pierdut meciul de ieri cu Popesti Leordeni, scor 0-1, iar antrenorul Mugur Cornateanu si-a criticat foarte dur jucatorii dupa acest meci:

˝Am avut un joc modest. Anumiti jucatori nu s-au ridicat la nivelul cerut. E greu cand echipa nu s-a concentrat. Apoi a mai fost eroarea lui Salcianu cand a fost eliminat. Plus acel penalty in care nu a fost contact. Trebuie reglata problema cu jucatorii pentru ca vreau ca ei sa fie concentrati suta la suta. Popesti nu ne-a surprins. A avut doua contratacuri si o eliminare. Noi am avut 6-7 ocazii de a marca. E greu sa castigi cand ai ocazii si nu le fructifici. Soarta jocului era diferita daca marcam. Daca nu ne cream ocazii eram mai dezamagiti. Am iesit din lupta pentru promovare prea repede din pacate. Trebuie sa ne spalam rusinea si sa jucam urmatorul meci la adevarata valoare. In vara trebuie sa tragem linia si la anul sa ne batem la promovare. Cand imbraci tricoul lui Turnu trebuie sa ai valoare. Trebuie sa punem capul in pamant toata lumea si sa jucam toate meciurile la victorie pentru a demonstra ca a fost un accident. Jucatorii trebuie sa realizeze ca toata lumea a dorit altceva in aceasta iarna. Era nevoie de concentrare si sa intrii suta la suta concentrat pe teren. E suparare foarte mare si dezamagire foarte mare dar trebuie sa ne scoatem singuri. Obiectivul pentru sezonul viitor este promovarea in Liga 2. Fotbalul te pedepseste cand nu te dedici suta la suta. Anumiti jucatori au intrat pe teren doar cu numele si in joc de glezne˝, ne-a spus Mugur Cornateanu.

Urmatorul meci pentru Vointa Turnu Magurele este la Viitorul Domnesti. Echipa noastra este pe locul 3 cu 27 de puncte.

4 comentarii pentru acest articol

 • Andrei R

  Desi au pierdut, Vointa a facut un joc superior si fata de Popesti si fata de jocul facut in tur. Felicit toata echipa- jucatori, antrenori si mergeti ca joc cum ati reanceput acum.

 • Arabu'

  Nu stiu unde este greseala dar nu Salcianu a fost eliminat ci Prodan (fundal central). Cât priveste vina, nu este decat a antrenorului,din cate am vazut se joacă foarte sus,de de? Schema asta de joc nu stiu daca se joacă in liga 1 (cel putin nu am vazut eu) Asa ca d-nule antrenor, cine e vinovatul?

 • Suporter

  Aveti dreptate. Cat despre cel care semneaza „Saele”- unde vezi tu ca da vina pe jucatori, arbitrii??????? Omul zice „Trebuie sa punem capul in pamant toata lumea”- daca asta inseamna la tine ca da vina pe jucatori, esti cam prost si ar trebui sa pui mina pe o carte

 • Saele

  Tu vb de promovare si tu nu sti daca te prinde tricoul.
  D le antrenor ,vezi ca nu Salcianu a fost eliminat ,ci celalalt
  fundas central. Intreaba ti colegii,jucatorii,cat despre penalti a
  fost destul de evident.
  Asa ca d ule antrenor vb de prezent si nu de viitor.
  Vad ca tu dai vina pe jucatori ,arbitri ,numai tu nu esti de vina.

Comentariu