Mugur Cornățeanu, antrenor Voința Turnu Măgurele: „Sper să terminăm pe locul 2 chiar și la egalitate de puncte. Vedem din vară ce obiectiv se va vrea. Eu vreau promovarea dar se termină contractele la majoritatea jucătorilor”

Data 16 mai. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

mugur cornateanuMai sunt două etape din campionatul Ligii 3, seria 3, acolo unde fac parte cele trei echipe din Teleorman este vorba de FCM Alexandria, Voința Turnu Măgurele și Sporting Roșiori. Primele două dintre ele concureaza pentru locul doi, fiind la egalitate de puncte 50 având ambele. Mugur Cornățeanu, antrenorul turnenilor, a vorbit despre meciurile de sfarșit de campionat dar și despre viitorul sezon:

„E bine ca ne batem la locul 2 deși acesta nu se premiază. Vrem să mai câștigăm toate meciurile pe care le avem de disputat cu Bradu si Mioveni 2. Felicităm Petrolul pentru promovare. Așteptăm sezonul viitor. Cu Atletic Bradu e greu că jucăm pe teren sintetic. Ne dorim să câștigăm. E o miniperformanță locul 2. Performanță era locul 1 dar am început mai prost returul. Sper să terminăm pe locul 2 chiar și la egalitate de puncte. Alexandria are două jocuri mai dificile cu Mioveni și Astra. Eu sunt foarte mulțumit de felul cum a arătat echipa în ultimele șase etape. Nu mi-a plăcut prima repriză cu Alexandria când am fost dominați. În a doua repriză am avut 6-7 ocazii de a marca singur cu portarul. Echipa s-a omogenizat, sistemul la fel. Vedem din vară ce obiectiv se va vrea. Eu vreau promovarea. La marea majoritate a jucătorilor li se termină contractele și trebuie să se vorbească cu ei”, ne-a spus Mugur Cornățeanu.

2 comentarii pentru acest articol

  • Alexandria!!!

    Trezeste-te „mister”.sa spui ca vrei sa termini pe locul 2 chiar si la egalitate de puncte inseamna ca (par nu ai in cap ca se vede dar tu nu ai nici minte)nu prea ai fost la aritmetica.1-1la noi,2-2la voi.Cred ca intelegi ce vreau sa zic”mister”.

  • Teleormaneanu

    A-ti demostrat ca sinteti un antrenor foarte bun si sigur puteti promova echipa la anu.Dar tre ca clubul sa aibe bani ca sa tina jucatori actuali si sa afuca si alti cel putin la fel de buni.

Comentariu