Muncipal Brasov, contracandidata lui Turris Oltul Turnu Magurele la promovare, trece printr-o situatie delicata! Jucatorii au facut antrenament abia marti din cauza neplatii salariilor. Urmeaza schimbari majore in club

Data 14 nov.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Dupa ce jucatorii de la Municipal Brasov au facut luni greva din cauza neplatii salariilor, acestia au revenit la sentimente mai bune si s-au antrenat marti. 

„„Chiar dacă problemele nu s-au rezolvat am ţinut să facem antrenamente în perspectiva meciului de vineri cu Viitorul Domneşti. Chiar dacă vom juca pe terenul ultimei ultima clasate nu vrem să ne facem de râs. Aşteptăm ca şi promisiunile cu banii să se concretiteze“, au precizat jucătorii braşoveni”, au spus jucatorii brasoveni pentru liga2.propsort.ro.

Pentru ca in etapa de vineri, Municipal Brasov are joc in campionat cu Viitorul Domnesti iar pe teren ar putea aparea chiar antrenorul Florin Stinga din cauza problemelor de lot: „„Îi înţeleg pe jucători şi sunt alături de ei. Prin gestul lor de luni au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra situaţiei de la club. Marţi s-au antrenat normal şi după cum îi simt ei sunt decişi să câştige toate cele trei meciuri rămase de disputat în acest tur de campionat“, a spus Florin Stîngă, citat de Monitorul Expres.

Conducerea clubului are ca plan readucerea in staff-ul echipei pe unii dintre cei mai emblematici jucatori si antrenori: este vorba de Sandu Andrasi, Ioan Naghi sau Gabi Stan. 

Municipal Brasov este pe locul 3 cu 23 de puncte la patru puncte in spatele liderului. 

Comentariu