Naivitatea Unirii Cosmeşti

Data 29 apr.. 2011, categoria Fotbal Liga IV

Aflata pe ultimul loc in Liga 4 cu sanse infime de salvare de la retrogradare, Unirea Cosmesti mai are totusi puterea sa glumeasca. Sau cel putin noi asa credem. De ce spunem asta? Pentru ca delegatul formatiei din Cosmesti, Mihai Dumitru, l-a contactat telefonic zilele trecute pe omologul sau de la Saele, Marius Nica, pentru a-i propune un pact inaintea meciului direct de azi: „Cum facem sambata? Ati vazut ca era cat pe ce sa-i incurcam pe Frasinet etapa trecuta. Stiu ca va luptati pentru promovare, iar ca sa nu aveti probleme cu noi mai bine ne intelegem”, i-ar fi spus Dumitru lui Nica.
E un gest pe care nu stim cum sa-l catalogam…naivitate, tentativa de blat sau pur si simplu o gluma din partea celor din Cosmesti!

Am ramas masca cand mi-a spus ce vrea. Este pentru a doua oara cand acest domn ma contacteaza cu astfel de propuneri. Prima data a fost inaintea meciului dintre Olteni si Cosmesti, cand Dumitru ne pretindea bani daca echipa sa o va incurca pe Viata Noua. Nu a fost cazul atunci (n.r. 5-0 a pierdut Cosmesti la Olteni) si nu va fi nici acum”, Marius Nica, delegat Saelele.

5 comentarii pentru acest articol

Comentariu