Noutati de la Sporting Rosiori: conducerea cauta cinci jucatori iar printre ei nu este si stelistul Ion Sitaru. Reunirea va fi pe 21 ianuarie!

Data 15 dec.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Jucatorii de la Sporting Rosiori sunt in vacanta insa conducerea clubului ramane activa in aceasta perioada de iarna cand nu sunt programate jocuri.

Paul Mara, presedintele clubului, ne-a spus ca inca lucreaza la lotul pe care Ion Ion il va avea la dispozitie pentru a salva echipa de la retrogadare dupa un tur de campionat mai slab in prima parte a lui cand antrenor a fost Florin Soava.

Conducerea rosioreana este in cautarea a doi mijlocasi si a unui atacant. In plus mai este nevoie de doi juniori Under 19. Se poarta discutii cu mai multi jucatori insa acestia au spus ca vor oferi un raspuns dupa Sarbatori. Interesant este ca rosioreanul Ion Sitaru, care joaca la CSA Steaua, nu are sanse sa vina in aceasta iarna pentru ca el are contract cu echipa lui Marius Lacatus pana in vara.

De asemenea, Paul Mara spune ca a fost interesat de juniori Under 19 de la campioana turului in campionatul juniorilor A1 judetean, este vorba de CSM 2 Alexandria, dar ca acestia nu au fost interesati sa vina pentru ca lucreaza. 

Reunirea echipei rosiorene se va face pe 21 ianuarie la stadionul Municipal iar cantonamentul se va face tot la Rosiori. 

4 comentarii pentru acest articol

 • Mihai

  De la CSM 2 nu e nimeni care sa lucreze. Probabil conducerea de acolo nu vrea sa isi piarda jucatorii

 • Eu

  Ba astia de la teresport?! Ati luat-o razna?! Ce dracu tot aveti cu Florin Soava?! Terminati raca asta ptr ca deja sunteti penibili!

 • Sss

  Bulangii ăștia de la site sunt rupți in gura de ofticați că și-a luat soava de ei de aia îl tot ling in cur
  Bai panaramelor voi nu o să ajungeți niciodată pe unde a fost șoavă in cariera lui

 • Unu

  Nu cautati unde trebuie.. sunt jucatorii la judet mult mai buni decat panaramele de umflati voi … daca aduceti jucatorii de la judet si ii pregatitii fizic au calitati mult peste ce aveti 😉

Comentariu