O atenţie specială acordată copiilor şi juniorilor | Turris Turnu Magurele își întărește Centrul de Juniori cu cei mai titrati antrenori din judet

Data 25 aug.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

Turris Turnu Magurele si-a intarit Centrul de Juniori cu cei mai buni antrenori de copii si juniori din judetul Teleorman.

Babadac Ionut – Șef Centru Juniori (a mai pregatit in trecut ca antrenor pe CSS Turnu Magurele și CSS Alexandria, antrenor secund și șef Centru Juniori Dunarea Calarasi)

Vîlcu Gigi (foto stanga sus) – antrenor U19 (a mai pregatit pe CSS Corabia)

Gheorghe Alexandru – antrenor U17 (a pregatit Astra Plosca, Udinese Uda Clocociov, Sporting Rosiori, Atletico Rosiori si a reusit promovarea cu Vointa Saelele, echipa care si-a schimbat numele in Turris Turnu Magurele.

Cei 3 antrenori sunt posesori ai licenței UEFA A.

Pentru grupele mici se vor ocupa:
Moraru Augustin – U15 (foto stanga jos)
Cioaca Victor – U13 (foto dreapta jos)
Dinca Florin – U11 (foto dreapta sus).

2 comentarii pentru acest articol

  • Medic

    Din prima apariție au călcat strâmb , stau unul lângă altul fără masca! Normal , nu ii cunoaște lumea decât după figura, numele lor sunt necunoscute, mai ales al lui Ionuț Babadac, cel mai mare descoperitor de talente din Teleorman și mai ales educator al micilor fotbalisti. Dacă îl copiază cum se comporta el pe teren, e vai de ei și de viitorul micilor fotbalisti.

  • Miu

    Pe Gane l ati gonit? BV vouă!

Comentariu