Oferta de la Turnu Magurele pentru Marius Maldarasanu a ajuns prea tarziu! Antrenorul a ales sa se ocupe in continuare de Astra II

Data 06 ian.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

646x404Desi la finalul anului trecut negocierile dintre oficialii Vointei Turnu Magurele si antrenorul Marius Maldarasanu de la Astra II erau foarte avansate, cu toate astea ex-rapidistul a declinat ieri oferta teleormanenilor. Ce s-a intamplat?

Maldarasanu a fost anul trecut de doua ori la Turnu sa vada conditiile de pregatire ale jucatorilor de la Vointa si a discutat cu conducatorii echipei despre contract. Mai ramasese ca acestia din urma sa ii trimita fostului mijlocas contractul sa il semneze. Numai ca aceste acte au ajuns ieri dupa amiaza, atunci cand era deja prea tarziu pentru tehnician.

Maldarasanu a discutat cu conducerea celor de la Astra ieri dimineata, in speta cu Dani Coman, presedintele clubului, si s-au inteles sa continue colaborarea cu echipa giurgiuveana. Astfel, cand contractul de la Turnu ajunsese dupa-amiaza, atunci era prea tarziu, ne-a spus Marius Maldarasanu.

In acest moment, conducerea de la Turnu Magurele cauta alte solutii, printre antrenorii contactati fiind si Bogdan Arges Vintila.

 

Comentariu