OFICIAL | CS UNIREA TIGANESTI, NOUA CAMPIOANA JUDETEANA | SANSE INFIME DE A PARTICIPA LA BARAJUL DE PROMOVARE

Data 20 iul.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare, Fotbal Liga IV

CS UNIREA TIGANESTI este noua campioana judeteana dupa ce campionatul Ligii 4 a fost inghetat, nimeni nu retrogradeaza. Sanse mici de a participa la barajul de promovare in liga 3.  Dupa ce Federatia Romana de Fotbal a hotarat ca fiecare echipa care va juca barajul de promovare in liga 3, sa efectueze teste pentru noul Covid-19, foarte multe echipe au renuntat sa mai participe la acest baraj in trei, printre care si campioana judetului nostru, CS Unirea Tiganesti, care anunta ca sunt sanse infime  de a participa la barajul de promovare in liga 3 din cauza costurilor foarte mari.

Comitetul Executiv al AJF intrunit in şedinţa din 20.07.2020 conform art.31.3. din Statut, a adoptat urmatoarele hotarâri : 

La data de 07 iulie 2020 Federatia Romana de Fotbal a comunicat “Protocolul de reluare a competitiilor de fotbal amator”, document elaborat cu acordul Ministerul Tineretului si Sportului.  Acesta a fost publicat in Monitorul Oficial, partea I, nr. 604 din 9 iulie 2020. In continutul protocolului se precizeaza ca echipele sunt obligate la efectuarea testelor Covid, cu maximum 5 zile inaintea disputarii meciurilor. Costul acestor teste urmeaza a fi suportat de catre fiecare club in parte.

Aproba inghetarea Campionatului judetean Liga a 4-a, cu mentinerea clasamentului actual la data de 12 martie 2020, declararea echipei clasate pe primul loc, respectiv CS Unirea Tiganesti reprezentanta judetului Teleorman la barajul de promovare in Liga a 3-a, editia 2020/2021.

Decizia Comitetului Executiv va fi comunicata Federatiei Romane de Fotbal, pentru ratificare.

  Editia 2020-2021 Liga 4 va avea 18 echipe, nu retrogradeze nici-o echipa, plus cele doua echipe clasate pe locul 1 si 2 de la Liga 5. In conditii normale propunem ca turul acestei editii sa inceapa la data de 22 august, fara etape intermediare, cu finalitate pe data de 12 decembrie.

   

1 Comentariu

Comentariu