OFICIAL | CS UNIREA TIGANESTI, NOUA CAMPIOANA JUDETEANA | SANSE INFIME DE A PARTICIPA LA BARAJUL DE PROMOVARE

Data 20 iul.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare, Fotbal Liga IV

CS UNIREA TIGANESTI este noua campioana judeteana dupa ce campionatul Ligii 4 a fost inghetat, nimeni nu retrogradeaza. Sanse mici de a participa la barajul de promovare in liga 3.  Dupa ce Federatia Romana de Fotbal a hotarat ca fiecare echipa care va juca barajul de promovare in liga 3, sa efectueze teste pentru noul Covid-19, foarte multe echipe au renuntat sa mai participe la acest baraj in trei, printre care si campioana judetului nostru, CS Unirea Tiganesti, care anunta ca sunt sanse infime  de a participa la barajul de promovare in liga 3 din cauza costurilor foarte mari.

Comitetul Executiv al AJF intrunit in şedinţa din 20.07.2020 conform art.31.3. din Statut, a adoptat urmatoarele hotarâri : 

La data de 07 iulie 2020 Federatia Romana de Fotbal a comunicat “Protocolul de reluare a competitiilor de fotbal amator”, document elaborat cu acordul Ministerul Tineretului si Sportului.  Acesta a fost publicat in Monitorul Oficial, partea I, nr. 604 din 9 iulie 2020. In continutul protocolului se precizeaza ca echipele sunt obligate la efectuarea testelor Covid, cu maximum 5 zile inaintea disputarii meciurilor. Costul acestor teste urmeaza a fi suportat de catre fiecare club in parte.

Aproba inghetarea Campionatului judetean Liga a 4-a, cu mentinerea clasamentului actual la data de 12 martie 2020, declararea echipei clasate pe primul loc, respectiv CS Unirea Tiganesti reprezentanta judetului Teleorman la barajul de promovare in Liga a 3-a, editia 2020/2021.

Decizia Comitetului Executiv va fi comunicata Federatiei Romane de Fotbal, pentru ratificare.

  Editia 2020-2021 Liga 4 va avea 18 echipe, nu retrogradeze nici-o echipa, plus cele doua echipe clasate pe locul 1 si 2 de la Liga 5. In conditii normale propunem ca turul acestei editii sa inceapa la data de 22 august, fara etape intermediare, cu finalitate pe data de 12 decembrie.

   

10 comentarii pentru acest articol

 • arbitru

  Ne declara campioni,dar nu mergem la baraj…cica nu avem 3000€ pt testele covid…hai sa fim seriosi…s-au bagat o gramada de bani in anul competitional degeaba si ne scapam pe noi de niste maruntis…rusine

 • Geo

  Ajf a înghețat campionatul și a stabilit cine reprezintă județul la baraj , nu a stabilit campioana județeana, e o diferența!

 • ???

  Si cine dintre echipele din Teleorman isi permite sa faca teste de COVID, ca sa putem incepe pe 22 august?

 • ptr arbitru

  Pai un retur intreg ati economisit fara sa platiti arbitraje , deplasari si salarii( ca nu ati mai jucat) si acum nu aveti bani de un test?

 • petrica

  pai videle nu a terminat pe locul 3?

 • Viitorul

  ACS VOINTA DUNAREA PIETROSANI SI OLD BOYS ALEXANDRIA NU AU DREPT DE PROMOVARE.

 • fas

  fotbalul teleormanean un mare fas
  ne batem si cheltuim aiurea banii comunitatii si cand ajungem la baraj nu mai se vrea

 • Pt fas

  Nici acum nu ti-ai dat seama ca doar se spala bani? Nici Tiganesti si nici Buzescu nu vor la baraj si nici la liga 3 ca cica se cheltuiesc multi bani…dar tot returul nu ai cheltuit nimic…

 • Fasaita

  Buzescu a vrut sa joace in play-Off pr desemnarea campioanei județene, Țigănești a fost pt înghețarea campionatului, deci cine nu vrea sa joace la baraj? Îți spun sigur ca anul asta Buzescu are banii pt tot ce înseamnă baraj și liga a3 a, asta nu înseamnă ca poate câștiga barajul, aici sunt și alte necunoscute, vezi ce S-a întâmplat cu Horezu! Seriozitatea jucătorilor de liga a4a lasă de dorit.

 • italianu

  Decat sa mearga buzescu la baraj sa faca de ras ca cu horezu mai bine nu merge nimeni zic bine eu ce zic vezi ce sa intamplat cu horezu ca vau dat aia 8

Comentariu