OFICIAL: Marius Stoica va pregăti pe FCM Alexandria

Data 30 nov.. 2017, categoria Fotbal Ligi superioare

marius stoica mioveniMarius Stoica este noul antrenor al echipei FCM Alexandria. După ce s-a înțeles zilele trecute cu oficialii alexandreni, tehnicianul a semnat azi contactul cu echipa FCM. Din puncte de vedere al lotului, echipa nu va suferi modificări pentru că nu va pleca nimeni, mai mult, se așteaptă câteva întăriri.

Jucătorii vor mai face în această săptămână antrenamente și cei care au drept de joc vor evolua în Liga 4 sâmbătă. Apoi, vor intra în vacanță și pregătirea se va relua pe 16 ianuarie când este programată reunirea lotului.

Echipa managerială a clubului este compusă din: Bogdan Ciobanu președinte, Marius Stoica antrenor, Marian Botea și Marin Ioana secunzi, Marius Predoiu kinoterapeut și Constantin Miruță delegat.

 

5 comentarii pentru acest articol

 • Adevar

  Pai nea Eugene daca acest stoica era asa scula crezi ca nu îl puneau la echipa de liga 2 ca tot au schimbat vreo 4 antrenori în turul asta de campionat iar el deloc printe ei, si doar era în curtea lor acolo la Mioveni asta e valabil si ptr priceputul de Ronaldo care a ajuns sa sustina un antrenor de pe ultimul loc si sa vb urît de fostul antrenor care acum îl vedem pe la televizor

 • eugen

  Rezultatele sunt scoase de ‘binomul’ (ca tot e la moda) antrenor-echipa, asa ca e mai bine sa asteptam, sa nu fim malitiosi, domnule ‘Adevar’. Pana la urma, suporterul adevarat spera pana la ultimul fluier.

 • Adevar

  Ronaldo esti f priceput la fenomenul fotbal bravo, Alexandria a luat antr de la ultima clasata si a înlocuit un antrenor care a dus echipa pe primul loc la un momentdat buna concluzia ta ca Stoica ar fi cu 3 4 clase peste Ciobanu R. Dar esti probabil chior sa vezi ca acesti conducatori ai clubului au adus un antrenor mic si la propriu si la figurat, iar Ciobanu s a dus mai sus. Chiorule…

 • Ronaldo

  Conducerea clubului a făcut o alegere bună cu privire la alegerea antrenorului Marius Stoica care, cred că este cu câteva clase peste ,, regretatul” R. Ciobanu, căruia îi mulțumim că a ales să plece, nu am văzut un om mai grețos, nu putea fi înghițit nici cu castraveți acri.

 • Tavi

  Trebuia adus Gibonul Sandel GHEORGHE, nu era footbal, ar aveam si noi circ.

Comentariu