OFICIAL | TURRIS TURNU MĂGURELE VA JUCA ÎN PLAY-OFF PENTRU PROMOVAREA IN LIGA 1

Data 13 mai. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Federația Române de Fotbal a organizat, astăzi, 13 mai, de la ora 16:30, o nouă videoconferință cu echipele din Liga 2 pentru a prezenta noile propuneri și a supune la vot modul în care se încheie sezonul. Cluburilor le-a fost prezentate trei scenarii, iar în urma votului s-a decis să se meargă pe cel de-al treilea, adică play-off cu înjumătățirea punctele pentru primele șase clasate din acest moment și cinci jocuri pentru  fiecare,nimeni nu retrogradeaza, echipele de la locul 7 in jos, vor intra in vacanță  pana la startul noului sezon. 

UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Campionii FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid vor merge în play-off și se vor lupta pentru primele două locuri direct promovabile și locul de baraj de promovare.

Pe 4 iulie ar trebui să înceapă play-off-ul, iar antrenamentele din data când vrea fiecare echipă, începând de la 15 mai.

Celelalte echipe, Metaloglobus București, SCM Gloria Buzău, Farul Constanța, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ASU Politehnica Timișoara, Dunărea Călărași, Ripensia Timișoara, Universitatea Cluj, CSM Reșița, Concordia Chiajna, FK Csikszereda și Pandurii Târgu Jiu, vor rămâne în Liga 2 și în sezonul următor.

Sursa:liga2.prosport.ro

Comentariu