Paul Mara, presedinte Sporting Rosiori: „Speram sa scapam de retrogadare si sa facem un meci bun la Moreni pentru a spala rusinea de la meciul cu Tunari”

Data 21 mai. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

paul mara rosioriMai este o etapa in Liga 3, iar Sporting Rosiori sa afla in situatia foarte dificila de a fi la retrogadare iar echipa noastra are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate la Flacara Moreni in meciul de sambata de la ora 18:00 pentru a avea sanse de a ramane si anul viitor in al treilea esalon fotbalistic. In aceeasi situatie cu echipa noastra se afla si FC Aninoasa si Mioveni 2 care au acelasi numar de puncte. Pe ultimul loc este Viitorul Domnesti cu 2 puncte mai putine decat echipele mentionate mai sus.

Paul Mara, presedintele lui Sporting Rosiori, a comentat aceasta situatie in care se afla echipa sa:”E o deplasare grea la Moreni. Flacara are o echipa buna, cu rezultate bune. Au castigat ultimele patru meciuri acasa si in deplasare. In ultima etapa Domnesti a pierdut cu 3-0 din cauza ca nu au avut medic. Speram sa scapam de retrogadare si sa facem un meci bun la Moreni pentru a spala rusinea de la meciul cu Tunari. In fotbal orice este posibil pana la ultima etapa. Numai dupa ultimul meci putem spune ca am scapat de retrogadare. Si Mioveni 2 au meci greu la Turnu. Ramane de vazut ce se va intampla”, ne-a spus Paul Mara.

 

 

9 comentarii pentru acest articol

 • Alexandria

  Daca va veni in seria noastra echipa care va promova din liga 4 Bucuresti ( Steaua, Dinamo, Rapid ) atunci nu mai conteaza cine ne va fi antrenor… oricum nu vom avea nici o sansa de promovare…

 • STAN

  Pai, cate echipe pica din C? Doua?
  Titu a picat si Domnesti este sub ei.

 • Alexandria

  Din cate stiu eu, regulamentul este asa : din Liga 3
  retrogradează un număr de 15 cluburi… adica locurile 15, 14 şi 13 din seriile de 15 echipe, respectiv locurile 14 şi 13 din seria de 14 echipe plus 1 echipă – cel mai slab clasată de pe locul 12 din toate cele 5 serii. Pentru stabilirea echipei cel mai slab clasate de pe locul 12 se vor avea în vedere doar rezultatele înregistrate de aceasta cu echipele de pe locurile 1 – 11.

 • STAN

  Deci ei sunt in serie de 14 si retrogradeaza locurile 14 Titu, 13 Domnesti si posibil locul 12 de care se lupta sa il evite Mioveni 2, Aninoasa si ei. Pai asa par sa aiba sanse mari de evitare a retrogradarii.
  Domnesti joaca la Chiajna 2 in deplasare si astia sunt nevoiti sa invinga ptr ca intra si ei la retrogradare in caz ca nu o fac, mioveni 2 joaca la Turnu si in mod normal pierd, iar aninoasa la Tunari in deplasare.
  Ei joaca la Moreni. Daca toate pierd, chiar si ei, tot ei se salveaza. Nu este chiar simplu.

 • STAN

  De fapt toata treaba este ca Domnesti si Mioveni 2 sa piarda si chiar nu mai conteaza ce fac ei.

 • DC

  forta rova!!!

 • Alexandria

  Nu cred ca Rosiori va retrograda…dar situatia e trista, oricum… Ce mare fericire e ca termina pe locul 10 sau 11 ??? Daca in continuare singurul obiectiv este sa nu pice in liga 4, atunci echipa isi merita soarta…

 • Corect

  Oricum mai bine in liga 3

 • Sergipe

  Pentru asd:
  Cum adică nu mai investeşte nimeni, de frică? Să pună mâna investitorii să nu mai facă matrapazlâcuri şi nu vor fi probleme.
  P.S.: Dragnea la puşcărie!

Comentariu