Paul Mara, presedinte Sporting Rosiori: „Speram sa scapam de retrogadare si sa facem un meci bun la Moreni pentru a spala rusinea de la meciul cu Tunari”

Data 21 mai. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

paul mara rosioriMai este o etapa in Liga 3, iar Sporting Rosiori sa afla in situatia foarte dificila de a fi la retrogadare iar echipa noastra are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate la Flacara Moreni in meciul de sambata de la ora 18:00 pentru a avea sanse de a ramane si anul viitor in al treilea esalon fotbalistic. In aceeasi situatie cu echipa noastra se afla si FC Aninoasa si Mioveni 2 care au acelasi numar de puncte. Pe ultimul loc este Viitorul Domnesti cu 2 puncte mai putine decat echipele mentionate mai sus.

Paul Mara, presedintele lui Sporting Rosiori, a comentat aceasta situatie in care se afla echipa sa:”E o deplasare grea la Moreni. Flacara are o echipa buna, cu rezultate bune. Au castigat ultimele patru meciuri acasa si in deplasare. In ultima etapa Domnesti a pierdut cu 3-0 din cauza ca nu au avut medic. Speram sa scapam de retrogadare si sa facem un meci bun la Moreni pentru a spala rusinea de la meciul cu Tunari. In fotbal orice este posibil pana la ultima etapa. Numai dupa ultimul meci putem spune ca am scapat de retrogadare. Si Mioveni 2 au meci greu la Turnu. Ramane de vazut ce se va intampla”, ne-a spus Paul Mara.

 

 

10 comentarii pentru acest articol

 • Rosiori

  Mara un buticar care nu are habar de fotbal și crede ca dacă a făcut o poza cu Burleanu se și pricepe la fotbal.

 • RDV

  Jalnic… si cand te gandesti ca unii se gandeau la promovarea in liga a 2-a…
  E nevoie de un investitor cu o putere financiara mai mare…

 • Sorin Ionescu

  sa spălați rușinea meciului cu Tunari ?
  Sa spălați rușinea tuturor rezultatelor de pana acum, Paule…

 • Alexandria

  Adevarat ai zis RDV… Fara un investitor serios, nu se poate face performanta…din pacate nu prea mai investeste nimeni in fotbal, in ligile inferioare… Vezi liga 2, unde in fiecare an exista echipe care se desfiinteaza pe parcursul campionatului…

 • asd

  Nu mai investeste nimeni in primul rand de frica, pentru ca legile noastre sunt de tot rahatul si dupa un timp tot te prinde DNA ANAF sau mai stiu eu cine cu ceva ilegal de care nici macar nu stii pentru ca legile au prea multe portite si te trezesti degeaba la puscarie.

 • Laurentiu

  Succes Voința Turnu Măgurele în meciul de sâmbătă cu Mioveni 2

 • Alexandria

  Probabil in viitorul apropiat fotbalul, si performantele sportive in general, se va concentra in zonele unde exista interese economice si sunt investitii serioase… Bucuresti, Cluj, Ploiesti, Sibiu, Craiova, Constanta… Din pacate in Moldova si sudul tarii, unde este un nivel de trai scazut si investitii private mici, nu are cum sa existe resurse si pt sport… Ne bucuram si noi cu Liga 3… Cam astea sunt posibilitatile noastre in acest moment…

 • Cristi

  Încă se mai poate visa la liga 2 a si in judetul nostru . Dar nu cu cei doi CIOBANI DIN ALEXANDRIA.

 • Alexandria

  Mare atenție la Turnu Măgurele anul următor
  Din auzite se negociază cu un antrenor care se vrea promovarea !

 • Ciaon

  Dacă aduce turnu alt antrenor sa l luam noi pe actualul daca a picat varianta cu lincar si ienci

Comentariu