Petre Virgil Vucea, manager sportiv Sporting Rosiori: ˝ Sunt de părere că am debutat cu dreptul în returul campionatului și sper să obținem rezultate pozitive în următoarele etape pentru a ieși din subsolul clasamentului˝

Data 12 mart.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

virgil vuceaPetre Virgil Vucea, managerul sportiv al celor de la Sporting Rosiori, a comentat evolutia jucatorilor de la clubul sau dupa meciul cu Petrolul Ploiesti de ieri pierdut cu scorul de 0-1, dupa ce echipa lui Alexandru Gheorghe a practicat un fotbal bun:

“Cu puțină atenție și inspirație puteam pleca neînvinși de pe Stadionul Ilie Oană. S-a văzut din startul meciului că ne-am dorit să obținem un rezultat pozitiv și jucătorii noștri s-au dăruit la maxim. Jocul a avut un ritm bun și chiar dacă per total am fost dominați de către adversari, aceștia fiind considerați favoriți în obținerea celor trei puncte am reușit să le ținem piept și să ne apărăm bine. Prestația bună a portarului nostru Răzvan Bușcă, care a avut câteva intervenții foarte bune și a întregului compartiment defensiv a menținut scorul strâns. Mă bucur foarte mult că nu a fost o înfrângere categorică, golul primit în minutul 48 în urma unei lovituri de la colțul terenului consider că a fost confuz. Sunt de părere că am debutat cu dreptul în returul campionatului și sper să obținem rezultate pozitive în următoarele etape pentru a ieși din subsolul clasamentului. Felicit jucătorii clubului nostru pentru efortul depus și pentru întreaga prestație!” Petre Virgil Vucea – Manager sportiv(foto – în dreapta)

3 comentarii pentru acest articol

 • petrica

  rosiori a jucat ce a putut. felicitari!

 • Mitica

  Adevarat,ati jucat cu liderul dar cum draku sa spui ca ai debutat cu dreptul si esti bucuros ca nu ati luat multe.Bravo lui Razvan ptr paradele avute,in rest echipa praf,unde ai vazut tu plusul la echipa???Cand voi sunteti pe minus din toate punctele de vedere!!!

 • Arkan

  Da mă, au debutat cu dreptul…
  Bună declarația asta !

Comentariu