Phoenix Alexandria, un proiect de succes pentru juniorii teleormaneni creat de oameni cu suflet mare si pricepere in fotbal

Data 25 nov.. 2018, categoria Juniori

Mai este putin pana la Sarbatoarea de Craciun iar povestea clubului Phoenix Alexandria este una dintre acelea care merita prezentate intr-o perioada asa de frumoasa a anului. 

Clubul existia de cativa ani si a fost infiintat de trei cunoscuti oameni ai sportului teleormanean: Mircea Cristescu, Florin Titirisca si Florin Raducu. 

Cei trei pregatesc copii si juniori pentru fotbalul de performanta si au jucatorii la fiecare grupa omologata de structurile abilitate fotbalistic la Rapid Buzescu. 

Ceea ce este unic si foarte interesant legat de acest proiect are legatura cu venirea lui Florin Raducu la Rapid Buzescu ca antrenor in urma cu patru ani. Odata cu acest moment, cei trei care conduc clubul au decis sa aduca acesti juniori la Rapid Buzescu si astfel clubul din micuta localitate teleormaneana are juniori la fiecare grupa de varsta. Ei sunt transportati la Buzescu cu microbuzele puse la dispozitie de Phoenix Alexandria, se pregatesc, primesc echipamente de joc si sunt promovati inclusiv la echipa mare cum e cazul lui Edi Sfeatcu si Octavian Trifu. Totul este gratis, lucru rar in judetul nostru dar si in fotbal in general. Interesant este ca la grupa de varsta a juniorilor A1 toti juniorii provin de la Phoenix Alexandria iar in acest moment Rapid Buzescu este pe locul 4 cu 25 de puncte. Mai mult, la antrenamente vin si fete care doresc sa practice fotbalul.

Asa cum spune Florin Raducu pentru Teresport obiectivul celor de la Rapid Buzescu este sa faca rezultate la Liga 4 dar si sa creasca juniori care sa joace in fotbalul mare, iar acest proiect frumos are toate sansele de reusita pentru ca bazele sunt deja construite pe o structura solida. 

 

2 comentarii pentru acest articol

  • Antognonni

    Cum am mai spus , asta e și obiectivul conducerii lui Rapid Buzescu: sa crească copii, sa ii educe și sa ii integreze in societate ca pe niște oameni normali! Asta sa știe cei de la Branceni, scopul nostru nu e neaparat câștigarea ligii a-4a, ci sa nu mai dam bani la jucatori aduși din alte localități , ci sa creștem copii. Dacă sunteți mai buni , va doresc succes! Scopul nostru e altul, dar veți avea viața grea cu noi!

  • Dumitru

    Mircea,Florin și Florin va doresc mult succes și numai victorii,va salut din Turnu Măgurele!

Comentariu