Presedintele Madalin Ionita explica de ce suporterii Craiovei au stat in spatele portii

Data 23 Sep. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare, Sport national, Teleorman Sport

L3---Turris-Turnu-Magurele---Craiova-1948-_-SuporteriGaleria U Craiova 1948 s-a prezentat la Turnu Magurele cu peste 300 suporteri.

Liderii acesteia au preferat unitatea suporterilor si au refuzat cele 150 bilete puse la dispozitie de clubul teleormanean.

In conformitate cu regulamentele FR Fotbal, echipa gazda este obligata sa puna la dispozitia oaspetilor un procent de minim 5% din capacitatea locurilor cu care este dotat stadionul .

Cum stadionul din Turnu are o capacitate de 1470 locuri, oaspetiI aveau la dispozitie aproximativ 75 locuri.

VEZI AICI declaratia Presedintelui Madalin Ionita cu privire la refuzul oltenilor de a sta in tribuna rezervata acestora.

7 comentarii pentru acest articol

 • Bob

  De această dată, marea majoritate a suporterilor oaspeți a stat după gard ca niște hiene, gata să fure mingile aruncate de leii din teren.
  În loc să acuze organizarea și stadionul gazdă, mititelul (și ai lui) mai bine și-ar construi propria arenă, nu să stea cu miloaga…

 • Gino

  Bine spus pamfilica
  Acești asistați vin si cumpara bilete la fiecare meci jucat acasa de echipa orașului, nu asteapta ca cei de la alte echipe bilete moca. Felicitări suporterilor
  Felicitări echipei
  Felicitări celor care au facut ceva pentru orasul asata

 • Pamfil

  Bine că au avut asistaţii sociali ai lui Dracnea de unde plăti biletele, că în Turnu cine mai are loc de muncă?

 • Gogu

  Organizare ca la carte,adevărații suporteri ai craiovei au cumpărat bile in tribuna 1 Si nu sa intamplat nimic,cei din galerie au preferat să faca scandal stiind ca au 15o de bilete asigurate nu au vrut să intre în posesia lor,oare nu au avut bani să le plătească?

 • ITALIANU

  Sa-i sugeti pl lui Madalin si la tot judetul Teleorman jegosilor!

 • CRV

  Praful sa se aleagă de tine mizerie de om ce esti..sclavu lu Dragnea

Comentariu