Progresul a distrus Rapidul

Data 03 mart.. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Invincibilitatea Rapidului, în campionat, s-a încheiat.

Cu multi fosti jucatori de Liga 1 in 11-le de start, Rapid n-a putut sa confirme pe gazon investitiile facute. Condusa cu 3-0 dupa 50 de minute (Luca, Stanciu de doua ori, ambele din penalty), Rapid a raspuns prin Goge, care a inscris cu un cap din 7 metri.

Echipa lui Pancu a cedat impotriva Progresului Spartak, o mai veche cunostinta a Vointei Saelele/Turris Turnu Magurele Rapidistii se asteptau sa bata  lejer in toate meciurile din returul campionatului, dupa ce in tur a avut ‘viata grea’ pe Giulesti cu Progresul, astazi s-a recunoscut invinsa clar. În ciuda faptului că gazdele au rămas fără doi jucători, Rapid nu a reușit să înscrie până la final, chiar dacă a mai avut ocazii, Oanea și Sefer ratând șanse bune, iar când a făcut-o, arbitrul i-a anulat golul lui Goge pe motiv de off-side, astfel că partida s-a încheiat cu victoria Progresului, cu 3-1.

Tot in Bucuresti, in liga 4 Carmen Bucuresti fosta echipa antrenata de Vali Badoi a invins CSA Steaua Bucuresti, scor (1-0) Alexandru Nechita! Se anunta asadar un play-off de mare interes la vara pentru a decide cine va reprezenta Bucurestiul la barajul de promovare

2 comentarii pentru acest articol

Comentariu