Proiectul Voinţa Saelele are ca obiectiv promovarea în Liga 3

Data 12 iul.. 2016, categoria Fără categorie, Fotbal Liga IV

CT _ Saelele - Zimnicea 18Nemulţumiţi de locul ocupat în clasament în sezonul recent încheiat, conducerea clubului Voinţa Saelele a trecut la reconstrucţia echipei pentru sezonul 2016-2017 dar de această dată fiind susţinută de un grup de oameni de afaceri din Turnu Măgurele.

Nemulţumirea acestor investitori este faptul că fotbalul din zonă moare încet dar sigur. Drept dovadă că Sporting Turnus-a retras din campionatul Ligii 3. Aceşti oameni de afaceri s-au gândit ca acest proiect să fie unul pe termen lung având ca prim obiectiv câştigarea Cupei Teleormanului, câştigarea noului campionat şi a meciului de baraj.

Din surse credibile noii investitori sunt foarte hotărâţi şi încrezători în atingerea celor două obiective. Echipa şi staff-ul încearcă prin transferuri şi rezulatate să răspundă cu aceeaşi monedă noilor investitori de la Saelele.

În meciul din Cupa Teleormanului, Voinţa Saelele a câştigat cu 11-2 în faţa celor de la Viitorul Dideşti prin golurile marcate de Turcin (5), Sindie (3), Miu, Roman şi Marioara.

Echipa folosită de Mitică Moşteanu: Firescu (I.Cărbunaru) – Miu, Sălcianu (Scumpu), Ghebaură, Mitrea (Pantelimon) – Roman, Moşteanu, Badea, Voicu – Turcin (Marioara), Sindie (Cărbunaru S.)

Sectiunea de comentarii este inchisa.