Promovarea in Liga 3 se decide la Cetate

Data 17 iun.. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Dupa cum stim rezultatul din turul barajului de promovare s-a terminat nedecis, scor 0-0. Returul este programat  peste o saptamana, sambata 22.06.2019 incepand cu ora 17:30 pe stadionul comunal Cetate, Dolj.

Prima parte a meciului a fost destul de modesta, echipele s-au tatonat si au dorit sa se cunoasca. A doua repriza a inceput furtunos cu o ocazie mare a oaspetilor dar cu o interventie de ultim aparator a capitanului echipei si scorul a ramas alb, in continuare cei din Branceni au impins jocul catre poarta celor din Cetate si au ratat ocazii bune prin Rauta, Grosu si Fluerica care putem spune ca a fost ghinionistul partidei cu 2 ratari rarisime. O a doua repriza dominata copios de gazde dar fara a modifica tabela. Ca jucatori care s-au remarcat ar fi, portarul Salceanu de la oaspeti  si de asemenea cel al gazdelor, Alexandru Oprea cu 2 interventii extraordinare. Totul se va decide pe terenul  celor de la Cetate si avand in vedere ca cele doua  echipe isi cunosc stilurile de joc vom vedea cine va risca si cine va impune ritmul jocului. Jucatorii din Branceni  vor avea o prima substantiala in cazul promovarii si nu ne ramane decat sa le uram mult succes si sa obtina cel putin un egal cu goluri.

2 comentarii pentru acest articol

  • sotea

    Cei de la Cetate au inceput meciul fara practic cei mai buni 3 jucatori ai lor …Stanciu, SHUKER SI SIRBU …Cei 2 golgheteri SIRBU SI SHUKER au intrat unul in min 60 si altul in min75 iar de STANCIU nu se stie nimic culmea este cel mai bun mijlocasi de la liga 4 dolj

  • sotea

    SPERAM CA LA CETATE SA JOACE TOTI 3 TRIPLETA (S)IAR DACA NU VOR JUCA E GREU CA CETATEA SA PROMOVEZE FARA EI

Comentariu