Propunerea AJF Teleorman trimisă cluburilor din Liga 4!!

Data 02 iun.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

AJF Teleorman a trimis către cluburile din Liga a 4 patru propuneri de scenarii pentru a încheia actualul sezon, 2019-2020.

 

Comitetul de Urgenta al Ajf Teleorman propune cluburilor de Liga 4 sa isi exprime optiunea pentru forma de incheiere a Campionatului judetean sub rezerva deciziilor care vor fi luate de catre autoritati, in legatura cu activitatea fotbalistica din Romania la nivel amator :

1.Organizarea unui play-off cu primele 4 echipe clasate, intr-un minicampionat cu 3 etape, fiecare cu fiecare, echipele plecand cu numarul de puncte existent ; retrogradeaza locurile 15 si 16 din Liga 4; editia 2020-2021 cu 16 echipe.

2.Inghetarea clasamentului existent la data de 16 martie 2020 si desemnarea echipei clasata pe locul 1 pentru a participa la barajul de promovare in Liga 3 ; nu retrogradeaza nici-o echipa din Liga 4 ; promoveaza locurile 1 si 2 din Liga 5, iar editia 2020-2021 a Ligii 4 va avea18 echipe.

3.Organizarea unui play-off cu primele 4 echipe clasate intr un sistem de 3 etape, echipele plecand cu numarul de puncte existent ; nu retrogradeaza nici-o echipa, promoveaza locurile 1 si 2 din Liga 5, iar Liga 4 va avea 18 echipe in editia 2020-2021.

4.Inghetarea clasamentului existent la data de 16 martie 2020 si desemnarea echipei clasata pe locul 1 pentru participarea la barajul de promovare in Liga 3 ; retrogradeaza echipele ocupante ale locurilor 15 si 16 ; promoveaza locurile 1 si 2 din Liga 5 ; editia 2020-2021 cu 16 echipe.

 

AJF Teleorman nu a ținut însă cont de deciziile FRF, astfel că a trimis cluburilor din Liga 4 și două scenarii în care ultimele două clasate vor pica direct. Avand in vedere ca la Liga 2, respectiv Liga 3 nici o echipa nu a fost retrogradata, aceste doua scenarii sunt ”putin ciudate”, ultimele doua clasate din Liga 4 teleormaneana, aveau sanse reale la salvarea de la retrogradare.

9 comentarii pentru acest articol

 • Prody

  PTR “Mai Prodane … hoțule!- ești prost și tu și Prodan, eu am spus ca sunt “ cam aceleași “ , așa ca du-te și fa o greva in fata AJF-ului și cere demisia lui Prodan dacă nu îți convine. Oricum jocurile sunt făcute pt Țigănești , așa ca nu te mai ambala!

 • Ptr tine desteptule

  ,,Cam acelesi”dar niciunde nu e cu retrogradare. Și ăsta economice mare diferență.

 • Ptr tine desteptule

  Și asta înseamnă mare diferență.

 • Prody

  Intra deșteptule ce ești pe Prosport și vezi acolo câte județe au hotărât sa continua sau sa înghețe campionatul. Totul este la hotărârea echipelor din liga a4a a județului respectiv.

 • 😉

  Iti repet ptr ultima dată. Niciuna nu a retrogradat din oficiu pe nimeni.

 • 123

  Cine e mai ăsta care zice sa facem greva pentru Prodan?
  Du te mă și tu și Prodan în pl noastră.
  Toți cretinii se dau cunoscători aici.

 • Marius Chirculescu

  FRF nu a retrogradat pe nimeni, AJF Teleorman e pe cale s-o facă!
  Decizia AJF Teleorman șochează mai ales că aceasta este în contradicție cu ceea ce a decis Federația Română de Fotbal. Forul suprem de la noi nu a refuzat echipelor aflate în dificultate șansa de a rămâne în competiție. Astfel FRF a decis ca în Liga 2 și Liga 3 să nu retrogradeze nicio echipă. FRF muma, AJF ciuma.

  AJF Teleorman a trimis către cluburile din Liga a 4 patru propuneri de scenarii pentru a încheia actualul sezon, 2019-2020. În două dintre acestea ultimele două echipe ar urma să retrogradeze direct în Liga 5, asta deși campionatul s-a oprit cu 11 etape înainte de final, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia este cu atât mai surprizătoare cu cât ultimele două echipe, Viitorul Butești și Avântul Stejaru aveau șanse reale să scape, ele fiind la doar 3, respectiv 4 puncte de salvare. Va dati singuri cu tezla.n c. Prostu nu e prost pana nu se face si de ras. Dupa ce ca nu sunteti siguri ca mai strangeti 16 echipe, mai iesiti si in evidenta in toata tara cu lucruri negative, ca nu iesise suficent zona asta in decor

 • ajf

  Orice decizie se va hotara in urma acestui chestionar, va fi transmisa la FRF pt aprobare!

  Deci orice se voteaza sa valideaza apoi cu FRF.

 • Arbitru

  Si Dambovita joaca playoff intre primele 3

Comentariu