Propunerea AJF Teleorman trimisă cluburilor din Liga 4!!

Data 02 iun.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

AJF Teleorman a trimis către cluburile din Liga a 4 patru propuneri de scenarii pentru a încheia actualul sezon, 2019-2020.

 

Comitetul de Urgenta al Ajf Teleorman propune cluburilor de Liga 4 sa isi exprime optiunea pentru forma de incheiere a Campionatului judetean sub rezerva deciziilor care vor fi luate de catre autoritati, in legatura cu activitatea fotbalistica din Romania la nivel amator :

1.Organizarea unui play-off cu primele 4 echipe clasate, intr-un minicampionat cu 3 etape, fiecare cu fiecare, echipele plecand cu numarul de puncte existent ; retrogradeaza locurile 15 si 16 din Liga 4; editia 2020-2021 cu 16 echipe.

2.Inghetarea clasamentului existent la data de 16 martie 2020 si desemnarea echipei clasata pe locul 1 pentru a participa la barajul de promovare in Liga 3 ; nu retrogradeaza nici-o echipa din Liga 4 ; promoveaza locurile 1 si 2 din Liga 5, iar editia 2020-2021 a Ligii 4 va avea18 echipe.

3.Organizarea unui play-off cu primele 4 echipe clasate intr un sistem de 3 etape, echipele plecand cu numarul de puncte existent ; nu retrogradeaza nici-o echipa, promoveaza locurile 1 si 2 din Liga 5, iar Liga 4 va avea 18 echipe in editia 2020-2021.

4.Inghetarea clasamentului existent la data de 16 martie 2020 si desemnarea echipei clasata pe locul 1 pentru participarea la barajul de promovare in Liga 3 ; retrogradeaza echipele ocupante ale locurilor 15 si 16 ; promoveaza locurile 1 si 2 din Liga 5 ; editia 2020-2021 cu 16 echipe.

 

AJF Teleorman nu a ținut însă cont de deciziile FRF, astfel că a trimis cluburilor din Liga 4 și două scenarii în care ultimele două clasate vor pica direct. Avand in vedere ca la Liga 2, respectiv Liga 3 nici o echipa nu a fost retrogradata, aceste doua scenarii sunt ”putin ciudate”, ultimele doua clasate din Liga 4 teleormaneana, aveau sanse reale la salvarea de la retrogradare.

10 comentarii pentru acest articol

 • Mcm

  Punctul 3 cel mai bun

 • bogdan

  2 si 3 cele mai bune!! Totusi nu vad ce ar cauta Bragadiru in play-off, ajungeau 3 echipe

 • VB

  AJF Teleorman nu a ținut însă cont de deciziile FRF, astfel că a trimis cluburilor din Liga 4 și două scenarii în care ultimele două clasate vor pica direct( VARIANTELE 1 SI 4). Variantele cu retrogradate direct pentru locurile 15 și 16 sunt cel puțin imorale având în vedere că cele două grupări nu mai au șansa de a-și apăra șansele pe teren. Dealtfel acesta a fost și motivul pentru care Federația Română de Fotbal a luat această măsură ca nicio echipă să nu retrogradeze în acest sezon, 2019-2020, în LIGA 2 SI 3.

 • Ptr Vb

  Oricum FRF decide. Nu se ia după tantalaii ăștia de la Teleorman.
  FRF decide la final. Variant 3 este cea mai corecta, dar nu se joacă nimic.

 • Spp

  Sa mori tu ca nu Are Ce cauta bragadiru in play- Offf?

 • Spectator

  Fiecare Ajf decide sistemul de încheiere a campionatului, de ce sa nu retrogradeze nimeni sunt 3-4 echipe care nu au ce căuta pe la liga a 4-a

 • para

  Sa nu uitam ca Bragadiru a fost singura echipa care a luat punct la Tiganesti, o sa avem un cuvant greu de spus acum in play-of. e si cielo accidentat si ne iese jocul mai bine acum nu o sa mai joace toata lumea pentru el

 • Ptr spectator

  Bai dobitocule înainte să vorbește trebuie să te informezi. FRF decide.

 • 123

  Ne am făcut de râs în toată țara cu propunerile astea. Rad toți de noi.

 • Tot ptr spectator

  Pentru simplu motiv ca nu au pierdut pe teren acest drept.

Comentariu