Propunerea AJF Teleorman trimisă cluburilor din Liga 4!!

Data 02 iun.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

AJF Teleorman a trimis către cluburile din Liga a 4 patru propuneri de scenarii pentru a încheia actualul sezon, 2019-2020.

 

Comitetul de Urgenta al Ajf Teleorman propune cluburilor de Liga 4 sa isi exprime optiunea pentru forma de incheiere a Campionatului judetean sub rezerva deciziilor care vor fi luate de catre autoritati, in legatura cu activitatea fotbalistica din Romania la nivel amator :

1.Organizarea unui play-off cu primele 4 echipe clasate, intr-un minicampionat cu 3 etape, fiecare cu fiecare, echipele plecand cu numarul de puncte existent ; retrogradeaza locurile 15 si 16 din Liga 4; editia 2020-2021 cu 16 echipe.

2.Inghetarea clasamentului existent la data de 16 martie 2020 si desemnarea echipei clasata pe locul 1 pentru a participa la barajul de promovare in Liga 3 ; nu retrogradeaza nici-o echipa din Liga 4 ; promoveaza locurile 1 si 2 din Liga 5, iar editia 2020-2021 a Ligii 4 va avea18 echipe.

3.Organizarea unui play-off cu primele 4 echipe clasate intr un sistem de 3 etape, echipele plecand cu numarul de puncte existent ; nu retrogradeaza nici-o echipa, promoveaza locurile 1 si 2 din Liga 5, iar Liga 4 va avea 18 echipe in editia 2020-2021.

4.Inghetarea clasamentului existent la data de 16 martie 2020 si desemnarea echipei clasata pe locul 1 pentru participarea la barajul de promovare in Liga 3 ; retrogradeaza echipele ocupante ale locurilor 15 si 16 ; promoveaza locurile 1 si 2 din Liga 5 ; editia 2020-2021 cu 16 echipe.

 

AJF Teleorman nu a ținut însă cont de deciziile FRF, astfel că a trimis cluburilor din Liga 4 și două scenarii în care ultimele două clasate vor pica direct. Avand in vedere ca la Liga 2, respectiv Liga 3 nici o echipa nu a fost retrogradata, aceste doua scenarii sunt ”putin ciudate”, ultimele doua clasate din Liga 4 teleormaneana, aveau sanse reale la salvarea de la retrogradare.

10 comentarii pentru acest articol

 • Pt spectator

  Are dreptate spectator…printre acele echipe se afla si Spatarei, Stejaru, chiar si Cetatea, echipe care au uitat ca nu mai joacă la liga a 6-a cu furca lângă teren

 • Ptr spectator

  Înainte să te informezi învață să vorbești civilizat , de asta sunteți și la retrogradare in loc sa jucați fotbal vă țineți numai de scandaluri .

 • Tot Ptr spectator

  „urmând ca fiecare A.J.F. în parte să decidă asupra formei de finalizare a campionatelor, având în vedere specificul fiecărei asociații județene.” Text preluat, informează-te mai bine .

 • Akf

  Orice decizie se va hotara in urma acestui chestionar, va fi transmisa la FRF pt aprobare!

 • 123

  Ce știm că prostii sa iesim in evidenta mai bine decat orcine

 • Prody

  Și la AJF Cluj au fost făcute cam aceleași propuneri de finalizare a ligii a4a. Așa ca nu suntem noi singurii cu astfel de variante.

 • petrica

  „AJF Teleorman nu a ținut însă cont de deciziile FRF, astfel că a trimis cluburilor din Liga 4 și două scenarii în care ultimele două clasate vor pica direct. Avand in vedere ca la Liga 2, respectiv Liga 3 nici o echipa nu a fost retrogradata, aceste doua scenarii sunt ”putin ciudate”” Corect

 • bai prodane..hotule!

  LA AJF CLUJ NICI O VARIANTA NU AVEA INCLUSA RETROGRADAREA. ORICUM FRF STIE DE CE SE INTAMPLA LA TR SI NU DA OK PE VARIANTE CE INCLUD RETROGRADAREA, DACA EI NU AU RETROGRADAT PE NIMENI LA LIGA 2 SI 3.

 • Marius Chirculescu

  FRF nu a retrogradat pe nimeni, AJF Teleorman e pe cale s-o facă!
  Decizia AJF Teleorman șochează mai ales că aceasta este în contradicție cu ceea ce a decis Federația Română de Fotbal. Forul suprem de la noi nu a refuzat echipelor aflate în dificultate șansa de a rămâne în competiție. Astfel FRF a decis ca în Liga 2 și Liga 3 să nu retrogradeze nicio echipă. FRF muma, AJF ciuma.

 • Marius Chirculescu

  AJF Teleorman a trimis către cluburile din Liga a 4 patru propuneri de scenarii pentru a încheia actualul sezon, 2019-2020. În două dintre acestea ultimele două echipe ar urma să retrogradeze direct în Liga 5, asta deși campionatul s-a oprit cu 11 etape înainte de final, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia este cu atât mai surprizătoare cu cât ultimele două echipe, Viitorul Butești și Avântul Stejaru aveau șanse reale să scape, ele fiind la doar 3, respectiv 4 puncte de salvare. Va dati singuri cu tezla.n c. Prostu nu e prost pana nu se face si de ras. Dupa ce ca nu sunteti siguri ca mai strangeti 16 echipe, mai iesiti si in evidenta in toata tara cu lucruri negative, ca nu iesise suficent zona asta in decor

Comentariu