Rapid a castigat un meci amical cu o echipa din prima liga din Turcia

Data 12 iul.. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

 

Rapid a disputat, ieri după-amiază, primul amical la Bolu. Echipa antrenată de Daniel Pancu a întâlnit-o pe Yeni Malatyaspor, formaţie care a încheiat sezonul pe locul 5 în prima ligă din Turcia şi va participa în Europa League, pe care a învins-o, surprinzător, cu 2-0.

Cele două goluri ale giuleştenilor au fost marcate de Amir Jorza, în minutul 22, şi Marian Drăghiceanu, în minutul 80. Acesta din urmă a înscris dintr-o lovitură liberă executată perfect.

Rapid a început meciul în formula: Drăghia – Voicu (cpt.), Mallo, Al. Iacob, Oanea, Cârstocea, R. Lazăr, Jorza, Sefer, Hlistei, Vlada. Au mai fost utilizaţi: Ciuculescu – Manole, Demici, Pănoiu, Drăghiceanu, Goge, Al. Dulca, Dodoi.

În Turcia, Rapid va disputa trei meciuri amicale, însă pentru data de 14 iulie încă îşi caută adversar, după ce jocul cu Sivasspor a picat. Pe 17 iulie o va întâlni pe Gazişehir Gaziantep (17 iulie), aceasta din urmă fiind echipa antrenată de Marius Şumudică.

În ţară, Rapid, a disputat alte două amicale, pe ambele câştigându-le cu 1-0. Cu Concordia Chiajna s-a impus prin reuşita lui Marian Drăghiceanu, iar cu Csikszereda prin golul din lovitură liberă al lui Antonio Sefer.

Sursa:liga2.prosport.ro

Comentariu