Rapid Buzescu pleaca maine spre Valcea. Se vor caza la Costesti

Data 14 iun.. 2018, categoria Fotbal Liga IV

rapid buzescu premiere 3Jucatorii de la Rapid Buzescu vor pleca inca de maine spre Valcea pentru a juca sambata prima mansa a barajului de promovare in Liga 3 cu Flacara Horezu de la ora 18:00.

Echipa noastra va fi cazata in apropirea locului de disputare a meciului, la Costesti, o zona renumita pentru frumusetea ei geografica fiind la circa 5 kilometrii de stadion.

Fotbalistii au programat tot maine pe seara un antrenament usor pentru dezmortire si mai au inca unul programat sambata dimineata.

Pana azi nu erau probleme de lot care sa-i impiedice pe jucatori sa nu joace in jocul de sambata.

7 comentarii pentru acest articol

 • Alexandria

  FLACĂRA HOREZU (Vâlcea) – RAPID BUZESCU (Teleorman) : 8-0 … Mai rar asa scor, intr-un meci cu miza…

 • Serie A

  cum spuneam de cacatii de la buzescu 5 6

 • Serie A

  stiu sa ia 5 6 baietii de la buzescu

 • Geo

  Bai nene (gore dinAlexandria) tu î i stii pe astia de la Horezu de i enumerasi aici?Sa î ti spun eu. Cît au fost la Turnu au fost niste expirati.Covalschi un gafeor.Matache (nu la Turnu dar îl stim)lafel.Ciprian Dinu bun dar nu poate tine ritmul.Bobi Verdes înoata. Într un retur de campionat a dat doua goluri cu chiu cu vai si nici nu ajuta echipa cu nimic.Precup fost la FCM baiat de caracter dar cam moale la meciuri cu miza,iar Adrian Popa o repriza si atît.Stiu baetii de laBuzescu cum sa puna probleme nu le purtati de grija .O sa vedeti.

 • noraz

  nu au baza mai buna decat Buzescu si nu cred ca echipa este peste Buzescu. Am urmarit mai multe despre ei si stiu ce vorbesc

 • i.auzi.plm

  macar suntem la baraj, nu ca toti carcotasii ce comenteaza pe aici. noi avem meci oficial maine,voi o frecati la bodegile din saturile voastre. vezi vreo diferenta?!

 • Serie A

  Sper sa nu luati mai multe de 5, sper

1 Trackback or Pingback for this entry

Comentariu