Răsturnare de situație\Sporting Roșiori continuă in Liga 3

Data 12 aug.. 2019, categoria Teleorman Sport

După ce a fost anunțată de cei de la Federația Română de Fotbal ca vor evolua in următorul sezon in liga 4, Sporting Rosiori a primit o veste care schimbă radical situația clubului. Sporting Roșiori a primit loc in liga 3 in locul celor de la CSM Targu Mures, echipa care inițial s-a înscris dar nu au avut fonduri pentru a plăti garanția de 50000 de lei catre Federație si s-au retras.

 Federaţia Română de Fotbal a aplicat de urgenţă schimbări în seriile din Liga 3 pentru a ocupa locul rămas vacant după retragerea celor de la CSM Târgu Mureş. In Seria a 5-a, în locul echipei mureşene a fost adusă Metalurgistul Cugir, echipă repartizată iniţial în Seria a 4-a.
În Seria a 4-a, în locul Metalurgistului Cugir, a fost mutată ACSO Filiaşi, din Seria a 3-a, iar pe locul doljenilor a fost adusă Sporting Roşiori.

9 comentarii pentru acest articol

 • 123

  Și ei ce fac?
  Le da Carciumaru voie?

 • ITALIANU

  CS SPORTING ROȘIORI DE VEDE VA JUCA DIN NOU LA LIGA A 3 A

 • Doru

  Iar il vedem pe incompetenentul Gogoi retrogradand inca o data echipa?

 • Suporter

  Nu ca ma intereseaza prea mult de Gogoi sau de tine,care stai sub acest jalnic anonimat…dar mister, care-i bai de tot iti dai cu parerea? Vino tu cu fonduri mai multe, si asa echipa rosioreana nu va mai retrograda. Nu stiu daca Gogoi are vreo treaba sau nu cu fotbalul intr-adevaratul sens al cuvantului..dar para-mi-se mie ca nici tu nu esti mai departe, stiti doar sa comentati cu preunume fasle ..josnic .

 • Fan club

  Nu treaba magarului de unde beau oile apa, stimate domn „italianu” , d-aia mor unii ,de prea multa curiozitate ca stau sa se uite in curtea vecinului in loc sa isi vada de ale lor, asta denota ca ai o viata trista..dat fiind faptul ca mor de grija daca le da Carciumaru voie sau nu…zici ca cine stie cine e si acest domn, nu e Dumnezeu, stai calm!!

 • Din galerie

  Asta e flamandul ala de Marcu:)) de scrie aici ba nene du te si lasa te de sportul asta ca esti pe langa frateloooo …………….

 • Fan club

  Scuze italiene voiam sa zic acest distinct domn „DORU” nume de cod ca asa toti sunt smecheri, daca aveau sange de barbat in ei isi dadeau direct adevarata identitate …da de unde atata fericire ,deja ii cer prea mult

 • ITALIANU

  Domnule Fan Club eu am comentat liniștit și nu team jignit cu nimica

 • Fan club

  Asa este, tu ai vorbit frumos Italiene, imi cer scuze. VOIAM SA ZIC DE CEL CU 123 CA FACE PE DESTEPTUL ,DAR HABAR NU ARE CU CE SE MANANCA FOTBALUL.

Comentariu