Razvan Glavan, antrenor Draganesti Vlasca: „Sper sa il castigam Cupa. Si in campionat a fost un joc echilibrat cu Seaca. Au in lot jucatori cu calitati, fotbalisti artagosi”

Data 08 iun.. 2018, categoria Fotbal Liga IV

draganesti vlasca 1Maine de la 10:30 in localitatea Buzescu de langa Alexandria se va juca finala Cupei Romaniei faza judeteana dintre Seaca si Draganesti Vlasca. Formatia din Draganesti Vlasca, pregatita de Razvan Glavan, este in aceasta faza a competitiei dupa o asteptare de 12 ani iar tehnicianul echipei crede ca este un moment foarte bun ca jucatorii pe care ii conduce sa castige trofeul:

„Din 2006 nu am mai ajuns in finala cupei. A fost un sezon lung cu satisfactii. Toata lumea a muncit extraordinar si se vad rezultatele. E o formatie pe care o conturam de patru ani. Jucam cu trofeul pe masa. Sper sa il castigam. Si in campionat a fost un joc echilibrat cu ei. Au in lot jucatori cu calitati, fotbalisti artagosi. Terenul sper sa ne avantajeze pentru ca vrem posesie si sa dominam adversarul. Speram sa luam trofeul”, ne-a spus Razvan Glavan, tehnicianul celor de la Draganesti Vlasca.

 

Comentariu