REMEMBER | FC Traian i-a bagat in sedinta pe rosioreni | Astazi, echipa nu mai exista, iar terenul este islaz

Data 12 iul.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Liga IV

Acum aproximatix 7 ani, FC Traian, o echipa buna, de mijlocul clasamentului in liga 4, a produs o surpriza imensa la aceea vreme, i-a incurcat pe cei de la Sporting Rosiorii de Vede in drumul lor de a termina pe prima pozitie a clasamentului, rosiorenii erau condusi de pe banca tehnica de fostul international, Florin Soava.  Astazi, echipa din Traian nu mai exista, fiind desfiintata de autoritati. Terenul este o ruina(foto). 

 

 

Surpriza etapei a 8-a s-a produs la Traian, acolo unde gazdele, aflate in subsolul clasamentului, au pus mari probleme campioanei judetene en-titre si totodata lidera la zi a clasamentului, Sporting Rosiori. Scorul final a fost 1-1.

Rosiorenii s-au deplasat ieri la Traian cu gandul sa bifeze inca trei puncte, insa lucrurile au stat cu totul altfel pe teren. Dupa nici 5 minute de joc, gazdele bifasera deja doua ocazii mari de gol, insa rosiorenii au fost salvati pe portarul Voicu, care a intervenit in situatii de unu la unu cu adversarul.
Iesiti cu bine din acest iures al gazdelor, oaspetii au echilibrat partida, iar in minutul 17 Dicu a reusit sa deschida scorul pentru Sporting, dupa o centrare perfecta a lui Barsan.

Floricel – eliminat, Mitrea – penalty ratat
Bucuria oaspetilor nu a durat prea mult, pentru ca in minutul 25 Floricel a intervenit cu mana la o minge care se ducea spre propria poarta, iar arbitrul Frasineanu a dictat penalty si eliminare pentru fundasul rosiorean, aflat la al doilea cartonas rosu in trei etape.
Din pacate pentru gazde, Florinel Mitrea l-a tintit pe Voicu, iar scorul a ramas cel stabilit in minutul 17.

Ilie Cristian, gol in prelungiri
Evolutia rosiorenilor a fost in continuare una modesta, acest lucru permitand gazdelor sa incerce mai mult in atac. Rosiorenii au mentinut avantajul de un gol pana in ultimul minut de joc, cand Ilie Cristian a egalat dintr-o lovitura libera, mingea intrand in poarta dupa ce in prealabil a lovit bara.

Debusolati dupa acest rezultat, rosiorenii au fost bagati in sedinta de cei din conducere, fiind posibil sa apara si unele sanctiuni in urma acestui semi-esec.

In schimb, FC Traian are meritul ca a crezut in sansa ei, a jucat cu sufletul acest meci tinand cont de problemele existente la echipa, si daca era putin mai atenta putea chiar sa spere la o victorie ieri dupa-amiaza.

Comentariu