Reunirea lui Turris Oltul Turnu Magurele urmeaza sa se faca pe 20 ianuarie. Se poarta discutii cu mai multi jucatori pentru a se alatura echipei lui Erik Lincar in retur

Data 03 dec.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Dupa un parcurs foarte bun in acest tur de campionat atat in Liga 3 cat si in Cupa Romaniei, pentru fotbalistii de la Turris Oltul Turnu Magurele a sosit o bine-meritata vacanta.

Maine are loc masa festiva pentru jucatori ca de final de campionat iar apoi fotbalistii vor petrece Sarbatorile alaturi de familiile lor.

Reunirea echipei urmeaza sa se faca in data de 20 ianuarie cand jucatorii vor fi prezenti la stadion pentru a reincepe pregatirea pentru returul de campionat.

Pana acum au plecat trei jucatori: Alexandru Fotescu, Cornel Suciu si Marian Constantinescu. Insa, lista cu plecari nu se va opri aici. Urmeaza sa mai plece si alti jucatori dar inca Erik Lincar nu s-a decis care vor fi aceia. 

De asemenea, se discuta cu mai multi jucatori posibile transferuri si este posibil sa aflam cat mai curand ce jucatori vor veni. 

2 comentarii pentru acest articol

  • BIOLU

    Si la real madrid daca juca sarbatorile tot acasa cu familia le facea, probabil in retur echipa se va desfiinta, faceti print-screen la comentariul asta si mai vorbim dupa! In princioiu domnul sopeanu

  • Gogu

    Biolu un prost

Comentariu