REVISTA 100% SPORT ROMANIA ESTE PE PIATA CU NUMARUL 24 – OCTOMBRIE | Cover story – Roxana Maracineanu – Ministrul Sportului in Franta

Data 09 Oct. 2018, categoria Interviu/Editorial, Sport international, Sport national, Teleorman Sport

revista_100_sport_romania_slide_octombrie-2018De marți, 2 octombrie, Revista 100% Sport Romania este la toate chioșcurile de ziare, așa cum ne-am obișnuit cititorii fideli de 76 de luni. Este adevărat, am ajuns la numărul 24 al 100% Sport, continuatoarea revistei IlfovSport. Chiar dacă este oficial toamnă, noi nu vom începe procesul de hibernare, nici cel de strângere a proviziilor, doar încercăm să vă oferim cele mai interesante reportaje din lumea sportului românesc și nu numai.

Cover story-ul numărului 24 este Roxana Mărăcineanu. Roxana era un nume cunoscut doar de presa sportivă și de practicanții înotului de performanță, în special de Diana Mocanu, campioana olimpică la 200 de metri spate, la Sydney. În acea cursă, Diana Mocanu, la doar 16 ani obținea titlul olimpic, iar Roxana Mărăcineanu, reprezentând Franța, încheia pe locul secund. Să ne amintim că tot Diana Mocanu luase aurul olimpic și în proba de 100 de metri spate, cu câteva zile înainte. Toate acestea se întâmplau în urmă cu exact 18 ani.

Cu doi ani înainte, devenise prima franţuzoaică ce cucerea titlul de campioană a lumii la nataţie, câştigând aceeaşi probă la campionatul de la Perth. În 1999 obţinuse titlul european cu ocazia campionatului european.

Apasa aici pentru mai multe detalii despre editia de Octombrie 2018 a Revistei 100% Sport Romania!

Apasa aici pentru achizitionarea online a Revistei 100% Sport Romania!

Comentariu