REVISTA 100% SPORT ROMANIA ESTE PE PIATA CU NUMARUL 27 – IANUARIE | Cover story – Nationala de Handbal a Romaniei

Data 25 ian.. 2019, categoria Teleorman Sport, Sport national, Sport international, Interviu/Editorial

Intrăm în al 7-lea an de existență în presa din România și nu vrem decât să vă mulțumim că sunteți alături de proiectul nostru, unul care a pornit la nivel regional, bazându-se pe subiecte din jurul Bucureștiului, iar acum, de 27 de luni, suntem în toată țara. La mulți ani tuturor cititorilor revistei 100% Sport și iubitorilor sportului. Noi nu promitem nimic, decât că vom încerca să păstrăm aceeași linie editorială, una de calitate, profesionistă, fără titluri de tip momeală, ci doar să scriem despre sport, așa cum trebuie.

România, de la extaz la agonie. Naționala a egalat clasarea obținută la ediția din 2000, găzduită de țara noastră, la București și Râmnicu Vâlcea. Un filosof antic spunea că omul este fericit atât timp cât nu se întreabă dacă este fericit… În momentul în care o face, un om își dă seama că îi
lipsesc destule, iar astfel devine nefericit. Cam la fel stau lucrurile și cu echipa feminină de handbal a României. Dacă nu ne gândim că îi lipsește titlul european, de pildă, atunci acest loc 4 este mai mult decât onorabil. Comparat cu rezultatele obținute la edițiile precedente, el este întrecut doar de un loc 3 în 2010. Și a mai fost ocupat doar o dată, în 2000, la București. În plus, revine mai mereu întrebarea: „În câte alte domenii de activitate se află România pe locul 4 în Europa?”. Fără Cristina Neagu, accidentată grav, ruptură a ligamentelor încurcișate, România n-a mai reușit să câștige vreun meci, deși a avut un start exploziv, cu o victorie fabuloasă în fața Norvegiei. Toate detaliile le aflați în noul număr al 100% Sport, plus o analiză despre viitorul handbalului feminin din România.

Apasa aici pentru mai multe detalii despre numarul de Ianuarie 2019 al Revistei 100% Sport Romania!

Apasa aici pentru achizitionarea online a Revistei 100% Sport Romania!

Comentariu