REZULTATE LIGA 4 | BRAGADIRU A PIERDUT LA BOTOROAGA |ȚIGĂNEȘTI, LIDER AUTORITAR

Data 09 nov.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Liga IV

Astăzi s-a disputat etapa 11 din Liga 4, Bragadiru a pierdut fără drept de apel la Botoroaga iar Țigănești a câștigat dupa pauza, acasă cu Unirea Moșteni si este lider autoritar. Plosca a pierdut derby-ul de pe propriul teren cu Rapid Buzescu.

CSM 2 ALEXANDRIA – CS METALUL PERETU 4-0 

ACS AJAX BOTOROAGA – ACS AVANTUL BRAGADIRU 3-1

ACS ASTRA PLOSCA – CS RAPID BUZESCU  0-3

AS VICTORIA LUNCA – A.S. STEAUA SPATAREI 0-2

AS VIITORUL BUTESTI – ACS CETATEA TURNU MĂGURELE 4-2

ACS ATLETIC ORBEASCA – ACS DRAGANESTI VLASCA 4-1

AS VOINTA SAELELE 2017 – AS AVINTUL STEJARU 8-0

CS UNIREA TIGANESTI – AS UNIREA MOSTENI 4-0 

 

      VEZI CLASAMENT!!!!!

10 comentarii pentru acest articol

 • alexandria city

  cielo tu esti ma?ma vino acum in alex si vbm te astept in peco

 • X

  Vali Tîncu singurul țăran de la Lunca. M..e Tîncu

 • Pt alexandria

  Intradevar suntem prea mici pentru ca nu avem forta financiara ca alte echipe si nici ajf ul de partea noastra. In locul tau nu as vorbi despre gramatica pt ca te bate cam grav , asta ca sfat;) “zimi” se scrie zi mi si “micii” doar cu un “i” ca nu mancam mititei;) Bragadiru este o echipa frumoasa, muncitoare cu un grup unit care vrea sa termine in primele 5 echipe ca obiectiv.

 • Spatarei

  Lunca !!!! ,noroc cu portarul vostru ,sincer ma uimit ,cinste lui !!😘 a scos si penalty, si 3,4 unu la unu ,păcat ca este la o echipă ca a voastră…….rușine

 • alexandria city

  ma baiatule da de ce nu stai tu linistit si sa nu mai jicnesti?eu,nu cred ca am jicnit pe cineva de la bragadiru….in primul rand.si in al doilea rand nu uitati astia din bragadiru ca datorita celor din tiganesti sunteti in liga 4 …aducetiva aminte ca a fost fuziune si ati promovat ca mereu 6 juc de la tiganesti veneau la voi .asa ca putin respect si ciocul mic!

 • Pt alexandria

  1. Jicnesti se scrie jignesti
  2. Aducetiva se scrie aduceti va
  Ce treaba are Tiganesti cu ce am scris eu? Eu doar ti am zis sa nu mai vorbesti despre gramatica ca sigur ai 2 clase cat trenul si despre echipa din Bragadiru ca nu isi are rostul;) Daca vrei lectii de gramatica te asteptam cu mare drag la Bragadiru ca este lumea civilizata si primitoare;)

 • alexandria city

  ma chiar vreau sa vad cine esti tu.ori esti cielo ca doar el mai comenteaza pe aici ori blondu ala …infine oricum o sa vorbim fata in fata si stai linistit ca nu ai tu diplomele mele si scoala mea.eu poate am scris gresit dar am scris asa ptc ma grabesc cand scriu .infine sa vbm stai lin cand nu te astepti tu .eu banuiesc cine esti.si eu nu m-am luat de echipa bragadiru stai linstit acolo la tine ca stai bine v-ati emancipat si voi acum ce sa spun !

 • Pt alexandria

  La cum ai scris tu nu este vorba de graba, este vorba de prostie;)

 • alexandria city

  vai…,cine vorbi ti-am mai spus daca esti tare in clanta asa vino ma in alexandria acum si vorbim te astept cu mare drag apoi nu o sa mai comentezi asa .oricum banuiesc cine esti si o sa ne intalnim fata in fata stai calm!

 • Van Basten

  Mai Citizen de Alexandria, tu crezi ca dacă i-ți arați Mușchii o sa înveți gramatica? Vezi de treaba ta ca aici se comentează despre fotbalul din Teleorman , nu despre bătaie.

Comentariu