REZULTATE LIGA 4 | ETAPA 12 | BRAGADIRU PIERDE PUNCTE IMPORTANTE ACASA, ȚIGĂNEȘTI CONFIRMĂ FORMA BUNA

Data 16 nov.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Liga IV

Rezultatele etapei 12, Rapid Buzescu a câștigat la scor cu Botoroaga, Saelele a pierdut rușinos  la Moșteni iar Țigănești confirmă forma buna cu CSM 2 Alexandria. Metalul Peretu  i-a redus la tăcere pe cei din Bragadiru.

ACS AVANTUL BRAGADIRU – CS METALUL PERETU 1-1 

CS RAPID BUZESCU – ACS AJAX BOTOROAGA 4-0

AS STEAUA SPATAREI – ACS ASTRA PLOSCA 1-2

ACS CETATEA TURNU MAGURELE – AS VICTORIA LUNCA 5-1 

ACS DRAGANESTI VLAȘCA – VIITORUL BUTEȘTI 2-0 

AS UNIREA MOSTENI – AS VOINTA SAELELE 2017 3-1

AVÂNTUL STEJARU – ATLETIC ORBEASCA 3-1

CS UNIREA TIGANESTI – CSM 2 ALEXANDRIA 4-2

VEZI CLASAMENT!!!

7 comentarii pentru acest articol

 • 😂😂😂😂

  Butesti azi a luat bataie de la un baiat pe care nu l-a mai vrut la echipa😂😂😂. Bravo Tufan le-ai dat cu terenul in cap. Cand ai cerut 1 mil de meci au zis ca e mult😂😂😂 i-a adus pe aia din Bucuresti 😂😂😂😂😂😂😂 mai bine juca cu aia de la juniori decat cu Ninu, Dan,Malancu 😂😂😂 ultimul a mai si ,, jucat la liga a 3 a” 😂😂

 • Pentru 😂😂😂

  Uita te la Mosteni. Azi a batut o echipa buna si joaca numai cu juniori de 17,18 ani. Bravo mosteni!

 • Neatu Chivu

  Felicitari Unirea Tiganesti inca o data ati confirmat ca meritati locul 1 de lider!!!Inca o data ati confirmat ca respectati regulamentul de joc fiind premiati cu trofeul „Knauff” de fayr-play!!Bravooo felicitari inca o data jucatorilor si conduceri clubului!!!

 • Ochea

  Mai băieți Moșteni o echipă ambițioasă,noi am ratat din toate pozițiile,atat sa putut astăzi!Felicit echipa din Moșteni pt ambiție

 • TiganEsti

  Bravo Neatu Chivu! Sa trăiască și arbitrii care va ajuta și la rezultat și la Cartonașe! Dacă tipul ăla de la site mai șterge conentariile(am înțeles ca joaca la Țigănești) am sa dau in judecată site-ul. Unii își bagă și o dau și acele comentarii nu se șterg. Ștergeți numai conentariile despre Țigănești, bine , mai vedem!

 • Stejaru

  Pt Orbeasca,la ce meci te-ai uitat bai durule?scorul trebuia sa fie cel putin 7 sau 8 la 1,ati avut o ocazie,nu mai aberatii,cine v-a lovit ma?voi intre voi poate,nu mai amenințați ca nu a lovit nimeni,v-a batut o echipa numai cu jucători in varsta,frustrarea e mare.

 • Ptr Mosteni

  Jucați pe fals vagabontilor
  Sa va faca confrunt și mai vedem apoi cate puncte luati

Comentariu