Rezultate Liga 5| Etapa 1| Flacara Lita a castigat la pas cu nou-promovata din Videle

Data 02 sept.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Onoare

 

Duminica, 01.09.2019, in prima zi de toamna, a luat start poate cel mai important sezon din istoria ligii a 5 a. Lita a castigat fara probleme pe propriul teren , meciul cu nou-promovata Viitorul Videle, iar Vartoape a pierdut la scor pe terenul din Blejesti.

Rezultatele primei etape

AS FLAMURA ALBASTRA SEGARCEA VALE – ACS VOINTA DUNAREA PIETROSANI 1-3

 

2. AS PROGRESUL NENCIULESTI – ACS TINERETUL SUHAIA 2-4

 

3. AS GLORIA MERISANI – ACS PROGRESUL SMIRDIOASA 0-0 

 

4. AS VIITORUL BLEJESTI – C S VIRTOAPE 4-1

 

5. AS VIITORUL SACENI – AS VICTORIA DRAGANESTI DE VEDE 3-1

 

6. CS VITANESTI – CS FLACARA CALINESTI 3-3 

 

7. AS FLACARA LITA – ACS VIITORUL VIDELE 5-2 

 

 8. AS VIITORUL DIDESTI – AS RECOLTA SFINTESTI 3-0 

4 comentarii pentru acest articol

 • Stoian

  Atenție cine joaca contra echipei lunka băieții joacă pe fals si la juniori si la seniori faceti contestatii sa se duca draku aceasta echipa care le da saele pe buci la ei acasa

 • lunca

  cei de la LUNCA joaca pe fals?

 • Mes

  Hai Flacăra Lița … Bv baietii

 • Borbandieru'

  Blejesti castiga cu arbitrii. Un arbitru Mihai Rotaru care a arbitrat prima repriza impecabil, chiar nu imi aminteam cand am vazut asa arbitraj in deplasare. S-a impus in fata celor de la Blejesti si a jocului lor dur, ba chiar a dat si cartonase galbene. 1-1 la pauza. Mie mi-e clar ca la pauza s-a intamplat ceva ca in a doua repriza nu a mai fost acelasi arbitraj. Henț in careu facut de cei de la Blejesti, tușierul ridica fanionul dar dicteaza lovitura din-afara careului. Fara exagerare hențul a fost 1 metru in interiorul careului. Cartonas rosu celor de la Vartoape pt proteste. Jucatorii celor de la Blejesti nici nu mai comentau la adresa deciziilor lor ca in prima repriza, de parca stia ca oricum ii va ajuta. Nu credeam ca se mai fac lucruri din-astea dar uite ca banul vorbeste. Nu le strica 300 400 lei in buzunar in plus arbitrilor si o bere la magazinul din colt dupa meci.

Comentariu