REZULTATE LIGA 6, SERIA 2 | PROGRESUL BOGDANA DE NEOPRIT | UNIREA BRANCENI, NEPREZENTARE RUSINOASA

Data 13 oct.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Promotie

Astazi a avut loc etapa cu numarul 5 in Liga 6, Progresul Bogdana este cea mai in forma echipa din Liga 6 cu 5 victorii din 5 meciuri disputate si pare ca este de neoprit, de mentionat ca in componenta echipei Progresul Bogdana sunt jucatori cu experienta  ligii 4, cum ar fi:  Nicu Badea, Frasineanu Bogdan sau Soreata Emil. De cealalta parte surprinde  neprezentarea campioanei de anul trecut din liga 4, Unirea Branceni, echipa care nu s-a prezentat la Islaz, incompetenta autoritatilor locale isi spune din nou cuvantul. O alta neprezentare a avut loc la Seaca, Vointa Salcia este la a treia neprezentare si se pare ca va fi prima echipa care termina campionatul mai devreme.

AS DUNAREA ISLAZ – ACS UNIREA BRINCENI 3-0 ( neprezentare)

ACS UNIREA CALMATUIU DE SUS – CS NANOV 1-0 

CS FLACARA CONTESTI – A.S. PROGRESUL 2007 BOGDANA 3-5 

CS ASC SEACA – CS VOINTA SALCIA 3-0 ( neprezentare ) 

AS OLD BOYS ALEXANDRIA – ACS ASTRA PLOSCA 2 5-4 

AS DINAMO BOGDANA – ACS IZVOARELE 0-0 

VEZI CLASAMENT!!

4 comentarii pentru acest articol

 • mihai

  la branceni primarul face ce vrea.cum a desfintat echipa de la liga 4 o desfinteaza si pe asta de la liga 6.bosorogul ala prosteste tot satul.numai oameni fara minte in satul ala.cum dracu ii reprezinta un asemenea om.v-a meritati soarta cu asemenea primar.

 • Cunoscator

  Cine ma? Imputitu ala?

 • rai

  cica i se spune vulturul sau sconcxul😆

 • Rușine AJF

  Nu mai dati toți copii sa arbitreze! Panarame si nesimțiți delegati, dați sa arbitreze juniorii la liga a 5 a nu in liga a 6 a unde toți le bagă si l si isi scoate din masă și după pierde meciul din mâna de frica !

Comentariu